Studierabat

Studere - flytte hjemmerfra - være på SU.

Som regel er det småt med penge og meget nyt skal der jo til, når man flytter hjemmefra! Derfor giver vi her hos os, studierabat året rundt. Vi ved godt her hos Egesgave's Brugskunst at det kan være svært at få det hele til at hænge sammen og lækkert bolig interiør til indretningen, vil vi jo alle gerne have.

Selvfølgelig kan du vente til der bliver udsalg eller andre specielle rabatter, som den store handelsdag Black Friday med masser af gode tilbud. Men er du som jeg, så må der gerne ske noget nyt og sjovt i indretningen hele året rundt.

Derfor vil vi gerne give dig, der studerer og er på SU, 10 % rabat på alle, ikke nedsatte varer her hos Egesgave's Brugskunst.

Sådan får du din studierabat.

Send os en mail, med et billede af dit studiekort til gitte@egesgave.dk - derefter vil du modtage en mail fra os med hvordan du indløser rabatten.

Hører du til den kreative studerende ?

Meget i din boligindretning kan gøres for små penge, specielt hvis du er bare en lille smule kreativ eller fiks på fingerne. Med kreativ mener jeg ikke kun fysisk, man kan også have en super kreativ tankegang, der kan være nyttig hvis der ikke er så mange penge i budgettet til diverse nips. Fx kan man finde rigtig meget pynt til vaser og potter i naturen, hvis der skal dækkes et smukt bord til en tøseaften eller du kan lave dit eget lille bord uden brug af værktøj af nogen art, bare lag på lag.

Lyst til mere inspiration ? Så kan du følge og finde ny ide'er på enten denne side med boligindretning ide'er eller på vores Bolig blog.

Hilsen Gitte