Knagerækker

Skab stilfuld orden med knagerækker i træ og jern

Praktiske og flotte knagerækker i træ og jern, med og uden hylde til hele boligen. Uanset om du har brug for ekstra opbevaring til tøj, tasker, viskestykker eller hatte, giver vores knagerækker den nødvendige funktionalitet. De lange knagerækker med flere kroge giver dig masser af plads til organisering, kan bruges til bøjler og er nemme at montere på en væg, tæt på din dør. Hvilket gør dem ideelle til entreen, soveværelset, badeværelser og køkkener.

Egetræs knagerækker, i forskellige designs som er produceret i Danmark som giver varme til indretningen uanset om de er ophængt på væggen i bryggerset eller opbevarer dine frakker i entreen. Lavet med messing kroge i flere farver og størrelser. Gå på opdagelse i vores sortiment og find den løsning der matcher præcis den løsning du har brug for hjemme hos dig. Organiser stilfuldt med en smuk knagerække i moderne nordisk stil. Ta' også et kig på vores knager til entrè.

Knagerækker i træ

Mange af vores træ knagerækker er i dansk design, produceret i Danmark og lavet af førsteklasses træ materialer. Olieret massivt egetræ og FSC certificeret egetræ som er overskudstræ fra forskellige produktioner. Disse sættes sammen til større stykker for at lave vores knagerækker med og uden hattehylder. Knagerækker der udstråler naturlig skønhed, er uundværlige til opbevaring og hvor holdbarheden er i top. Vælg mellem forskellige farver, natur og sort med gyldne messing kroge. Træ knagerækker i eg tilføjer varme og karakter til ethvert rum og passer perfekt til både moderne og klassiske indretninger.

Hvordan kan knagerækker skabe orden i dit hjem?

Knagerækker samler dit hjem på en let og effektiv måde. De skaber orden og tydelighed, samtidig med at de giver et hyggeligt præg på atmosfæren. Det er den nemme løsning til organisering af tøj, håndklæder og andet, der har behov for at hænge fremme, specielt hvis der ikke er gulvplads til stumtjenere.

Hvordan du organiserer dit hjem har stor indflydelse på din bolig livsstil. Knagerækker kan være en central del af denne planlægning, fordi de hjælper med at holde orden på ting og er let tilgængelige. En funktionel og stilfuld knagerække kan forvandle ethvert rod til et organiseret og indbydende rum. Lad dig inspirere af vores udvalg og tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål. Når du handler hos os får du hurtig levering og 30 dages returret.