Mandelgave ideer

De 30 mest populære mandelgaver.

Vi har her samlet de hotteste mandelgaver ideer til juleaften. Du finder både bløde og hårde gaver, i forskellige pris klasser. Find inspiration til årets mandelgave online herunder. Gaverne her er mest til de voksne, men mon ikke at de fleste børn vil elske, at " vinde " gaven, for fx. at hænge den på juletræet bagefter. En gave alle kan bruge, kan være svær at finde ! Få en ide til jeres mandelgave 2021 herunder.

Jule tradition.

Mandelgaven er en jule tradition, som bruges juleaften efter at have indtaget den lækre julemad og risalamanden. Den der er heldig at få den hele mandel, har vundet. Alt efter hvilke traditioner og hvem der deltager hos dig juleaften, kan det være en udfordring at finde på hvad man skal købe. I nogen familier er der noget spiseligt, gerne slik eller den populære marcipangris, hvor det hos andre kan være alt lige fra sjove spil til håndklæder eller smukt nordisk julepynt. Fælles for alle er nok, at det som regel holdes som en hemmelighed.

Så hvad er den bedste mandelgave

Det bedste er at finde gaver alle kan bruge, men hvis man er en god blanding af små og store, unge og gamle, drenge, mænd og piger, så kan det være rigtig svært at finde noget der passer til alle. Her hos os finder du 30 forskellige bud på mandelgave ideer, vi har forsøgt at vælge ud fra forskellige aldre, så kig på siden og se om du kan finde inspiration til årets mandelgave, hjemme hos jer. Eller find mere inspiration til gaver i vores liste med top 30 julegaver.