Boligtilbehør

Boligtilbehør og dekoration til hjemmet.

Du finder masser af boligtilbehør og dekoration til hjemmet, her i vores bolig shop. Fransk landstil - det lidt rå blandet med det romantiske og den populære nordiske stil.

Mange har en travl og uforudsigelig hverdag og lige præcis derfor er det vigtigt med et hjem der er harmonisk i indretningen. Hvad ordet " Harmonisk " rummer for dig Er det kun dig, der kan svare på. Måske er det i din bolig enkelthed, den romantiske stil eller måske finder du din harmoni i vintage stilen, når du indretter dit hjem med forskelligt bolig tilbehør. Dekoration i boligen kan være simpel og billig, og alligevel gøre en stor forskel.

Bolig tilbehør er et meget bredt område - derfor har vi delt det op i forskellige kategorier der gør det nemmere for dig at finde de bolig ting som du søger.

Boligtilbehør online - Find dekoration til hjemmet her

 

 

Dekorative stager.
Uanset hvad, skaber vi med lys og stager, stemning og hygge, om det er på terrassen, i stuen eller til borddækningen er ligegyldigt, det virker bare. Se vores lysestager til bloklys, kronelys og fyrfadslys - store og små stager, som du nemt kan indrette med i hjemmet.

Find lysestager lige her
Stager hvori der bruges fyrfadslys, er nemme at placere i indretningen, dekorative i stillenben, sammen med stager til kronelys !

Shop fyrfadslysestager her

Lysestager i glas, metal og sølv - store og små - hurricane lysestage
Fade til lys.
Dekorer dine lysfade med natur ting fra haven, efter årstid. Lav opstillinger, gerne med vaser, stager og lys.

Se vores lysfade her.

Lysfade til bloklys og dekoration - fad til lys
 

 

Vaser i glas store og små

Smukke vaser
Et par enkelte grene fra haven i en glas vase, gør en stor forskel på sofabordet. Brug alt hvad du kan efter årstid.

Find vaser her

Urtepotter indendørs og udendørs

Potter til boligen
Smukke potter til både inde og ude i forskelligt materiale, størrelser og former.

Find urtepotter her

Flettede kurve i pil og søgræs med hank til opbevaring og planter
Flettede kurve med hank til opbevaring

Kurve til boligen
Brug til opbevaring, opsamling i haven, skovturen eller som dekoration i hjemmet.

Flettede kurve her
 

 

Plaider fra Ib Laursen til boligen
Plaider online

Skønne tæpper
Stort udvalg af vattæpper og bomuldsplaider i lækre farver og mønstre.

Find plaider her
Metalkurve til ophæng og opbevaring

Skab ro og orden
Med kurve til ophæng eller opbevaring, kan du nemt få styr på diverse småting.

Shop metalkurve her
Emaljeskilte med tekst sjove og flotte
Sjove skilte


Masser af skilte med skægge citater til din bolig. Populære som gaver.

Emaljeskilte med tekst
 

 

Boligtilbehør til soveværelset - sengetøj til enkelt og dobbeltdyne

Tilbehør til soveværelset


Til indretningen i soveværelset har vi smart sengetøj til både enkelt og dobbeltdyne. Du finder designs til den romantiske type med blomster og tekst, eller til den populære nordiske stil i mere enkelt design.

Dobbeltdyne sengetøj her

Sengetøj 140 x 220 her

 

Med dekoration til hjemmet skaber du din personlige stil.

Gå på opdagelse i vores bolig webshop, og køb boligtilbehør, der kan være med til at sætte et personligt præg på lige netop dit hjem. Du kan f.eks hænge et vintage ur op i køkkenet, sætte en kurv i metaltråd i stuen til opbevaring eller frisk din sofa op med nye sofapuder i nordisk stil.

Rejser du meget, og elsker østen, så skab stemningen i hjemmet, og sæt en buddhastatue på kommoden eller hylden. Er du mere til den franske stil, så læg en fransk dug på bordet. Der kan hurtigt og nemt, skabes hygge og stemning med brugskunst, uden det koster en masse penge, også i hverdagen. Du kan opnå en personlig stil bl.a. ved at udvælge spændende billigt boligtilbehør her online, der afspejler hvad du kan lide.

Mangler du inspiration

Løber du iblandt tør for nye input, ide'er eller inspiration til din indretning Måske er du den kreative type, der er vild med " Gør det selv Projekter " Så følg med på denne side med boligindretning ideer hvor der måske er noget du kan blive inspireret af. Eller følg med på vores Bolig blog, hvor vi løbende opdaterer med nye input til indretning i hjemmet, trends eller andet sjov.

For de fleste af os skal hjemmet danne trykke rammer, være praktisk indrettet - Et sted hvor det er sjovt at invitere gæster indenfor og samtidig stedet hvor man bare kan være i fred og ro, måske sammen med kæresten og slænge sig i sofaen og se netflix. Det vigtigste ved indretningen af din bolig, er at du føler dig godt tilpas, det er derfor essentielt at du finder boligtilbehør, der kan bidrage til det. Når du vælger og køber tilbehør til boligen, kan blot en enkelt lille ting have en stor positiv effekt.

Vores boligtilbehør online.

Se alt vores smukke bolig dekoration til hjemmet fra Ib Laursen - Chic Antique - House Doctor m.fl. Vores nyeste forhandler af billigt boligtilbehør online, er Miljøgaarden, som er et svensk firma med masser af skønne bolig ting til hjemmet. Udvalget hos os er stort og bredt - Alt lige fra smukke lysestager der giver hygge stemning til knager, flotte Ib Laursen vattæpper og smart sengetøj.