Mærker

Shop brugskunst og interiør til boligen efter mærke.

Her på denne side finder du de fleste af de mærker, vi har hos Egesgave. Enkelte kan være udeladt eller på vej på siden. Om du er til nordisk, minimalistisk, rå vintage stil eller den romantiske og landlige stil i din bolig indretning, så finder du populære Brands med produkter hos os, i designs til enhverv smag. Så har du et yndlings mærke, er dette siden hvor du nemt finder din favorit med lækre boligting til hjemmet. Find og klik på dit favorit brugskunst mærke herunder og se udvalget af produkter derfra - finder du ikke hvad du søger under dit Brand, så giv os et kald og vi finder ud af om produktet er udgået eller om vi kan skaffe det hjem.

Mere om Egesgave.dk

Ønsker du mere viden om vores shop ? Så kan du gå til siden " Om os " der fortæller lidt mere praktisk og personligt om shoppen. Står du med en udfordring eller et spørgsmål ? Så finder du vores kontakt oplysninger her under kundeservice. Vores generelle handelsbetingelser finder du her under betingelser.

Vælg blog i menuen, hvis du gerne vil se og få inspiration til nye projekter eller ide'er til din indretning hjemme hos dig. Der finder du lidt af hvert! Og nye ide'er bliver løbende lagt op. Du kan også sende os billeder og vejledning med dine smukke indretningstips, så deler vi dem der, til god inspiration for alle.