Køkken tilbehør

Lækkert køkken tilbehør

Vores køkkener og køkken tilbehør skal være funktionelt – praktisk – holdbart og meget gerne se flot ud. Køkkenet er for mange af os hjemmets hjerterum hvor der bliver brugt rigtig mange timer.

Der bliver lavet mad - bagt kager - lavet lektier - spist og hygget. Derfor er det super vigtig at vi skaber den rigtige stemning med fine små detaljer. Her i vores webshop under køkkentilbehør finder du masser af lækkert og smart køkkeninteriør.

køkkentilbehør til det moderne landkøkken
 
Spisestel fra ib laursen mynte serien
spisestel fra ib laursen

Spisestel til køkkenet.
Den populære Mynte stentøjs serien fra Ib Laursen. Skåle, krus og kander i et væld af flotte farver. Enkelt design til det nordiske landkøkken.

Shop spisestel fra Ib Laursen her

Find spisestel fra ib laursen - mynte serien her
 

 

køkkentekstiler

Tekstiler til køkkenet.
De små detaljer, der fuldender indretningen i køkkenet. Se udvalget af viskestykker, karklude eller stofservietter til borddækningen.

Shop køkkentekstiler her

lækre køkkentekstiler her
 

 

Praktisk til køkkenet.

Et mix af forskellige ting til køkkenet. Lige fra holder til køkkenrullen, servietter og smarte opbevaringskurve, der ikke er til at undvære for at holde ro og orden i det moderne køkken.

Se alle køkkenting her

køkkenting online herkøkkenting smarte og billige
 

Stil og køkken tilbehør.

I dit køkken kan du nemt skabe den stil du holder mest af, med brugskunst og tilbehør til dit køkken. Du drømmer måske om det romantiske køkken eller måske du foretrækker et hyggeligt hjemligt landkøkken. Uanset hvad, så har det stor betydning med de små detaljer i din indretning. Prøv at forestille dig et køkken uden diverse køkkeninteriør ! Nej vel, - Intet køkken uden en potte med krydderurter, blomster - Eller når du skal hælde vandet af kartoflerne ! Jeg ville nødigt være foruden et par grydelapper eller en grillhandske.

Hvordan du så indretter dig med hylder, knager og andet tilbehør på frie overflader. Er du helst for at have ting stående på bordpladen eller elsker du at have tallerkenholder, holder til krus, opbevaringskrukker og bakker stående med diverse olier, krydderier og lign. Alle disse småting, er jo med til at danne rammen om netop dit køkken og din stil og ud fra det vælger og køber vi jo køkken tilbehør, der viser vores stil.

Tekstiler til køkkenet.

Intet køkken uden tekstiler - Her kan du virkelig skabe hjemlig hygge, stil og ikke mindst forandring. Derudover er det også den nemmeste og biliigste måde at få et nyt og frisk look på i køkkenet. Med duge, dækkeservietter, stofservietter på spisebordet - Eller køb viskestykker, karklude, køkkenhåndklæder og grydelapper i et nyt moderne look eller en ny farve, du ikke har haft før, men der passer ind til resten af stilen, det betyder bare alverden og man kan glæde sig over det længe. Det er køkkentilbehør i den billige ende, men igen er det de små detaljer der tæller i indretningen.
HUSK - Ta'  også et kig på vores udvalg af tekstiler til køkkenet, der passer til den søde juletid. Se vores juletekstiler her.

Shop køkkeinteriør online i fred og ro.

Det er blevet super nemt og populært at shoppe online, udvalget er stort, og du kan gøre det når du har tid i fred og ro. I vores webshop finder du krus, kander, skåle - servietter og servietholdere, masser af billigt tilbehør til køkken, borddækning og servering. Eller se fx udvalget af lækkert brugskunst til dit køkken under diverse køkkengrej  der rummer fine metalkurve til opbevaring, køkkerulle - og kogebogsholdere, super lækre tallerkenholdere, holder til kaffefiltre og meget mere. Husk, det er de små detaljer, der skaber den hjemlige hygge, når du vælger køkken tilbehør til lige netop dit hjem.

Mere til køkkenet...

Rasmus Klump spisestel fra mette ditmer her

Rasmus Klump

Til de helt små finder du det populære stel med Rasmus Klump. Krus, tallerkener og bestik designet af Danske Mette Ditmer.

Rasmus Klump spisestel her
flettede kurve til opbevaring

Flettede kurve

Smarte kurve er ikke til at undvære i køkkenet. Brug dem til opbevaring, til flotte store grønne planter eller til dekoration.

Se vores flettede kurve her
håndklæder til køkkenet

Køkken håndklæder

Lækre køkkenhåndklæder i fx strik, i flotte farver og enkelt design. Også anvendelige som en dejlig stor grydelap i dit køkken.

Find håndklæder lige her
knager til køkkenet

Knager til viskestykker

Små og store knager til viskestykker, håndklæder og grydelapper i køkkenet. Enkelte eller dobbelte i forskellige designs og farver.

Find knager til køkken her