Stencils til maling

Stencils til maling

Se hvordan du bruger de populære stencils skabeloner.

Mange af jer har spurgt om jeg ikke kunne vise hvordan man bruger disse fine stencils skabeloner på møbler, æsker m.m. Derfor har jeg fået lavet denne lille video der tager jer med helt fra begyndelsen med hvordan du nemt påfører kalkmaling på forskellige ting med stencils som også kaldes maleskabeloner.

 

Det Tine viser her i videoen er en stencils på et låg fra en opbevaringsæske men det kunne være en låge til et møbel m.m. Hvis du skal arbejde med stencils på lodrette flader er det selvfølgelig en god ide at sætte stencilsen fast med malertape, så den ikke rykker sig. Nogle har også brug for at bruge malertape til de vandrette flader – du skal bare gøre det som passer bedst til dig…

Husk hvis du bruger kalkmaling når du maler med din stencil – så skal du når det er tørt vokse dit låg, møbel, emne… En anden ting der er god at huske på når du køber stencils skabeloner er at du behøver ikke altid at bruge hele din stencil – tænk kreativt og måske kan du bare bruge en blomst – tal – cirkel fra din stencil og på den måde selv skabe dit eget look på dine ting !!!