Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for www.egesgave.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

www.egesgave.dk er ejet af :

Gitte Jessen
Karrebækvej 500 
4700 Næstved 
CVR: 32807488

1. Køb hos www.egesgave.dk

Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra www.egesgave.dk

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos www.egesgave.dk´s grossister.

2. Priser og kontrakter

Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

3. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Afbestilling

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail www.egesgave.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

5. Ordrebekræftelse

www.egesgave.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder er som minimum:

Dankort

VisaDankort

Mastercard

Maestro

Visa Electron

Bankoverførsel

MobilePay

7. Fortrydelsesret

Fuld returret - Fortryder du dit køb giver www.egesgave.dk fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden. Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for www.egesgave.dk.

Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af www.egesgave.dk. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 14 dage. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet.

8. Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Der er IKKE reklamationsret på fejl eller mangler opstået EFTER varen har været i brug - ifølge købeloven.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. www.egesgave.dk kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af www.egesgave.dk måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Ønsker du at indgive en klage til en offentlig instans over en vare du har købt hos Egesgave's Brugskunst, så kan du indgive sådan en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til center for klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes hvis du vil indgive en klage. Det er specielt relevant - hvis du som forbruger er bosiddende i et andet EU-land. Du kan indgive din klage her http://ec.europa.eu/odr. Ved ingivelsse af en klage skal du angive vores e-mail adresse webmaster@egesgave.dk. Du kan klage til begge instanser.

9. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles www.egesgave.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til www.egesgave.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af www.egesgave.dk

10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til www.egesgave.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr på 200 kr. pr halve time. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. www.egesgave.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

11. Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til www.egesgave.dk skal være forsvarligt indpakket. Ved CPU´er, ram, harddiske m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. www.egesgave.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til www.egesgave.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra www.egesgave.dk indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.

12. Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at De retter henvendelse til www.egesgave.dk

13. Leveringsbetingelser

Bestilte varer fremsendes hurtigst muligt, dog senest 2 hverdage efter betalingen er registreret i banken.

Persondatapolitik

De personoplysninger vi indsamler, er forskellige informaitioner der kan henføres til dig, når du besøger vores website, tilmelder dig nyhedsbrev, opretter en kundekonto, gennemfører et køb eller sender os spørgsmål m.m.

Vi passer godt på disse persondata og beder kun om den mest nødvendige information til  at opfylde en aftale med dig. og har kun samarbejde med partenere der overholder persondata forordningen.

Når du handler hos os har vi brug for følgende personoplysninger, for at kunne levere varer til dig :

Navn - Adresse - telefonnr. - email adresse

Du kan til enhver tid få oplysninger om hvilke person data vi har om dig hos os.

Vi henvender os kun til dig på telefon eller pr. mail, hvis det er i forbindelse med en ordre du har lagt hos os eller hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde dig igen.

Tidsrummet

Diverse oplysninger bliver opbevaret efter den gældende lovgivning og vi sletter dem når der ikke mere er grundlag for at lagre dem. Der er forskel på de forskellige data feks. Gemmer vi fakturaen i min. 5 år som regnsskabsloven siger vi skal – Diverse mails ang. Forespørgsler og jobansøgninger gemmes i max. 2 år. Derfor finder du ikke et min eller max, da der er forskellige grundlag for hvornår de forskellige data skal slettes.

Videregivelse af persondata

For at shoppen skal kunne fungere korrekt er der visse oplysninger der kommer videre til en tredjepart feks. ved klik på sociale medier, nyhedsbrev – ved levering m.m.

Post Nord er nød til at have dine data som navn, adresse, telefon og email for at varen skal kunne komme frem til dig. Dette er en proces som går igennem Post Nords system, Pacsoft online som integreres af Unifaun.

Webshoppen har vi hos Shoporama, derfor vil alle vores persondata blive opbevaret på Shoporama's servere.

Vi samarbejder om markedsføring af vores webside med affilliate netværket Partner-ads. I den forbindelse sender vi ordrenumre og ordretotaler / leadnumre til Partner-ads som er en nødvendig del af samarbejdet, så de kan beregne og betale provision til de affiliate partnere som laver markedsføring for os. Ingen deciderede personlige oplysninger sendes til Partner-ads. Vi har givet Partner-ads lov til at opbevare og behandle de nævnte data i overensstemmelse med deres persondatapolitik.

Egesgaves Brugskunst / www.egesgave.dk har indgået databehandleraftaler med disse 3 parts, som garanti for at de behandler dine persondata efter den gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige hos www.egesgave.dk - Egesgaves Brugskunst er Gitte Jessen, Karrebækvej 500, 4700 Næstved - Danmark.

Rettigheder

Du har ret til at få oplyst hvilke data vi har om dig og du er også berettiget til at få disse data ændret og eller slettet. Derudover kan du tage kontakt til Datatilsynet, hvis du vil klage over vores behandling af dine persondata.