Hammam håndklæder

Stort udvalg af flotte tyrkiske Hammam håndklæder til det moderne badeværelse. De fås i flere størrelser, farver og mønstre. Egnet som badehåndklæder og strandhåndklæder - tørrer lynhurtigt og fylder ikke meget i badeværelsesskabet. De lækre tynde hammam håndklæder er vævet i 100% bomuld og nogle er med 20 % hør. Håndklæderne er i flotte designs i en god og holdbar kvalitet.

Tag skridtet – prøv et hammam håndklæde. Måske her du været i Tyrkiet og prøvet et tyrkisk bad ? Der bruger men altid hammam badehåndklæder. De er ikke kun praktiske men også lækre bløde, lette og vil skabe en ægte hammam stemning på dit badeværelse. Udforsk kollektionen nedenfor og find et nyt håndklæde til dit behov. Bestil nu og oplev forskellen!

Stribede håndklæder Hammam

Hvad er Hammam håndklæder?

Hammam håndklæder stammer som sagt fra de tyrkiske bade. Hammam er et tyrkisk bad hvor man starter i en sauna og derefter får en grundig rensning af kroppen og massage i baderum – masser af rent velvære for kroppen. Meget brugt af tyrkere og masser af turister og er nu også et tilbud flere steder i Danmark. I de tyrkiske bade om svøber man sig med et pestamal som vi kalder for et hammam håndklæde.

Farver på hammam håndklæder

Udforsk udvalget af de farverige hammam håndklæder. Du finder lidt for enhver smag i bløde nuancer eller de mere dristige pangfarver. Udvalget varierer efter efterspørgsel og tidens trends. De mørke og bløde nuancer er mest populære til indretningen på badeværelset. Eller de trendy sort, hvide og multi farvede bløde pom pom håndklæder, hvilket er håndklæder med små bløde frotte bobler. Hvor de mere farverige bliver anvendt som store strandhåndklæder til strandturen. Find farver som:

 • Blå
 • Grønne
 • Orange
 • Beige
 • Turkise
 • Rosa
 • Røde
 • Sorte

Designs og mønstre til badeværelset

Vi tilbyder et bredt udvalg af mønstre i vores sortiment af hammam håndklæder. Se dem med de klassiske brede eller smalle striber, der går igennem i hele designet. Dem med få striber eller streger foroven og forneden, i et ellers ensfarvet design. De smukke diamant vævede mønstre eller de meget populære pom pom håndklæder i sort og hvid eller flerfarvet design.

Med det brede udvalg af de smukke tyrkiske håndklæder i forskellige mønstre – så kan du helt sikkert pifte op i indretningen på dit badeværelse. Kombiner et tyrkisk badehåndklæde med en af farverne i dit badeforhæng eller brug stribet interiør sammen med stribede badehåndklæder. Find din personlige stil i din indretning på badeværelset.

De forskellige størrelser

Størrelserne på hammam badehåndklæder er som regel større end almindelige badehåndklæder, ofte ligger de lige omkring 180 x 100 cm. Hvilket også gør at de er blevet populære som bade- og strandhåndklæder og er dejligt store at svøbe om kroppen efter et brusebad eller en dukkert i havet.

Hammam Gæstehåndklæder:

 • 45x90 cm.

Hammam badehåndklæder er i lidt forskellige størrelser:

 • 90x150 cm.
 • 95x175 cm.
 • 95x180 cm.
 • 100x175 cm.

Hammam tæppe eller badelagen:

 • 150x215 cm.

Bæredygtige hammam badehåndklæder

Tyrkiske hammamhåndklæder er et bæredygtigt valg. De er ofte fremstillet af naturlige fibre, som tyrkisk bomuld, kæmmet bomuld eller hør. Materialer der er biologisk nedbrydelige og som reducerer belastningen på miljøet, sammenlignet med syntetiske materialer. De er meget holdbare, hvilket i sig selv gør det bæredygtigt. Alle vores håndklæder hammam er i 100% bomuld oeko-tex certificeret, har en god absorberingsevne og tørrer lynhurtigt.

Hvis du vil fortsætte med omtanke på miljøet kan du:

 1. Vaske håndklæderne på så lave grader som muligt med miljøvenligt vaskemiddel.
 2. Undgå at bruge tørretumbler, tør dem i det fri og bare rolig - de er meget hurtigt tørre.
 3. Korrekt pleje mindsker miljøpåvirkningen og gør at dine Hammem håndklæder længere tid.

Hammam – tynde strandhåndklæder

De store badehåndklæder er perfekte som strandhåndklæder eller når du skal en tur i spa og sauna. Hvorfor kan jeg ikke bare bruge et almindeligt badehåndklæde? Det kan du selvfølgelig også! Men det tynde tyrkiske hammam badehåndklæde har klart et par fordele:

 • De fylder ikke ret meget i strandtasken.
 • De er tynde så de tørrer hurtigt igen efter du har badet.
 • Stort nok til en sarong, strandtøj - når du skal over og købe is.
 • Meget lette - Vejer ikke ret meget i cykelkurven eller strandtasken.
 • Bliver ikke overfyldt med sand som almindelige håndklæder.

Her kan du også købe de kæmpe store hammam tæpper som også er dejlige at have med på en  strandtur.

Bløde og gode ved huden

Når du vælger et Hammam håndklæde, får du ikke kun et let og tyndt håndklæde, men også et blødt håndklæde med fremragende absorbering og sugeevne. Dette efterlader dig med en behagelig, tør og fnugfri fornemmelse. Hammam håndklæder er særligt velegnede til babyer og personer med sensitiv hud og overfølsomhed, da de er skånsomme mod huden på grund af deres lette og bløde materiale. Nyd den ultimative komfort og pleje til din hud.

Vaskeanvisninger af hammamhåndklæder

Inden brug: For at få det bedste ud af dine nye Hammam håndklæder anbefaler vi at du lægger dem i koldt vand i et lille døgns tid. Det holder på farverne og forbedrer sugeevnen på håndklæderne. Derefter en omgang maskinvask - jo flere gange dine hammamhåndklæder bliver vasket, jo bedre absorberingsevne får de.

Løbende vedligehold: For at bevare farver og tekstur anbefaler vi en skånsom vask ved lave temperaturer. Undgå brug af skyllemidler for at bevare håndklædernes naturlige egenskaber. Tjek altid vaskeanvisningen på dit hammam håndklæde. Vores anbefalinger er:

 • Vask ved lave temperaturer.
 • Undgå brug af skyllemiddel.
 • Tør dine håndklæder i det fri, hvis muligt. De tørrer lynhurtigt.

Forkæl dig selv og dit hjem med de fantastiske hamam håndklæder. Uanset om du ønsker at tilføje et touch af luksus til dit badeværelse, skal prøve et af de danske tyrkiske bade eller skal bruge en lille gave! Så vil hammam håndklæder være det bedste valg. Køb nu og oplev den utrolige forskel, som Hammam håndklæder kan gøre for dit daglige velvære. Vi tilbyder hurtig levering, 30 dages returret og kundeservice er klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål.