Vægpynt

Fed stil med vægpynt.

Skab liv på dine vægge med inspirerende vægpynt, fx træskilte og metalskilte med sød og sjov tekst. Herunder finder du sjovt og trendy vægdekoration til hjemmet, der bringer smil og glæde både til hverdag og fest. Citater går nemlig aldrig af mode, men skaber blot liv og personlighed i din boligindretning. Har du en kedelig eller tom væg i dit hjem Så giv den nyt liv med trendy vægpynt. Dekorer din væg med tekst, citater, tal eller bogstaver. Hvad end du er til vintage, romantisk, landlig, moderne eller nordisk stil af boligtilbehør, finder du masser af træskilte, metalskilte, sjove emaljeskilte med tekst, wallstickers og bogstaver i tidsløse design.

Mal selv vægdekoration finder du her i form af fine maleskabeloner >>

« 1

Du kan bruge skilte overalt i din bolig for at skabe ekstra god stemning. Pift indretningen op med trendy vægpynt i form af sjove, meningsfulde, opmuntrende og kærlige citater - Badeværelset op med et sødt toiletskilt eller kaffehjørnet op med et sjovt kaffeskilt eller soveværelsesindretningen op med kærlige wallsticker

Med moderne pynt til væggen, er mulighederne mange. Lav fx en hel billedevæg med populære citater og billeder som skilte og billedrammer. Eller lav en hel plante-væg med planteophæng af urtepotter og bryd det ensartede look, de rene linjer med sjove emalje- og metalskilte. Se hvordan du kan indrette og dekorere din bolig med skilte.

Eller Pift din soveværelsesindretning op ved at sætte smukke wallstickers op over sengen med kærligheds-citater. Eller skab hygge ved kaffemaskinen, på arbejdet eller i hjemmet, med et sødt kaffeskilt. Eller overrask den næste der går ud til køleskabet med en sjov påmindelse ;-)

Søger du en flot værtindegave, gaven til din mor og mormor eller noget helt tredje, går du aldrig galt i byen med søde og sjove citat-skilte. Du får med garanti lov til at smage desserten, måske på forhånd ;-)