Badeforhæng

Sjove badeforhæng i stof og plast

Opgrader nemt indretningen på dit badeværelse, med et nyt smart og sjovt badeforhæng. Udvalget er bredt og du finder bruseforhæng i stof og plast i moderne design, i både farverige og neutrale farver. Smarte og flotte badeforhæng med motiver, print og tekst i tidens trend. Smukke designs med blomster, dyr, tekst, blade, naturmotiver eller mere enkle mønstre. Med et forhæng til brusekabinen kan du! Udover at mindske vandsprøjt og holde på varmen og dampen i brusehjørnet eller ved badekarret, opfriske dit badeværelse rimelig billigt. Skabe en bedre bade oplevelse med lys, lethed - endda varme, og gå glad i brusebad. Med et smukt nyt design, motiv eller farve, som passer ind med resten af dit badeværelsestilbehør, så selv en mørk og kold vintermorgen bringer dit smil frem - allerede fra morgenstunden, i badet.

Hos Egesgave finder du mange sjove badeforhæng i god kvalitet, i forskellige tekstiler og prisklasser. Fælles for dem alle er, at de er nemme at hænge op og de fleste kan vaskes i vaskemaskinen. Vi sender alle hverdage og du har 30 dages returret, hvis du fortryder købet.

Find sjove badeforhæng online herunder.

« 1

Valg af badeforhæng

Når du skal købe et nyt badeforhæng til badekar eller brusekabinen, om det så er pga. slid af det gamle, renovering af badeværelse eller om du blot vil udskifte design og farver i baderummet, så kan det være en svær beslutning at tage. Udvalget og mulighederne er mange, måske specielt online. Vi er heller ikke ens nogen af os. Nogle udskifter ofte et badeforhæng i en ny flot farve eller motiv, hvor andre vil vælge et i en luksus kvalitet der holder i mange år. Men en ting er sikkert, hvis ikke du har en brusekabine eller brusehjørne med fx en glasdør eller anden form for brusedør, så er det nødvendigt med et bruseforhæng, så der ikke kommer vand på hele badeværelsesgulvet og resten af baderummet.


Ophæng

Det første du skal være opmærksom på er hvordan dit badeforhæng er eller skal hænges op! Er det ophængt på en almindelig baderumsstang, er det til gardinskinne eller har du en speciel paraplystang, hvor det er hængt op med klemmer De fleste af vores bruseforhæng skal hænges op med ringe eller kroge på almindelig baderumsstang. I vores udvalg følger der i mange af produkterne 12 ringe med til ophæng. Vi tilbyder også et udvalg hvor der ikke skal bruges ringe til ophæng, men hvor ophængs ringene er integreret i selve badeforhænget. Disse skal blot vendes, drejes på baderumsstangen og er gjort på 2 sekunder. Under hvert enkelt produkt, finder du i produktbeskrivelsen flere informationer om det er med eller uden kroge, integreret i forhænget eller ej.

Badeforhæng med integreret metaløjer
Badeforhæng med ringe - kroge til ophæng
 

Forskellige kvaliteter

Her er det igen individuelt, hvilken kvalitet og materiale vi vælger! Nogen vil kun have plastforhæng, hvor andre vil have et i stof. Plast er typisk mere vandafvisende, hvor et forhæng i stof oftest hænger pænere og falder mere naturligt. I vores udvalg finder du forskellige materialer i en god kvalitet. Fx er mange af vores badeforhæng i vandafvisende polyester eller i plast som også kaldes peva og er et blødt og vandafvisende plastik materiale, hvori der ikke er pvc. Nogle af vores badeværelsesforhæng er i en kvalitet, der lige er en tand bedre end andre. Disse er blevet antibakterie behandlet, som betyder at det har fået en behandling som forsinker og hæmmer bakterier i at gro. Hvilket gør at de holder sig friske i længere tid.


Størrelser

Selvfølgelig skal bade forhænget jo passe i størrelsen til dit bad hjemme hos dig. Og der findes rigtig mange forskellige størrelser. Vi fører en af de mest brugte, som er 180x200, hvilket vil sige 180 cm. i bredden og 200 cm i højden. Store nok til brusehjørnet eller som beskyttelse af vandsprøjt foran dit badekar. Enkelte modeller findes i størrelsen 150x200, dette er de fine Mette Ditmer badeforhæng i Dansk design.

Badeforhæng i størrelse 180x200 til brusekabine
Badeforhæng i størrelse 180x200 til badekar
 

Badeforhæng med tyngdebånd

I vores shop finder du også flotte badeforhæng med vægt i bunden. En lille ekstra tyngde, der gør at dit forhæng hænger pænere. På de fleste af disse forhæng med tyngdebånd, er båndet lavet af gummi, hvilket gør at det er mere bæredygtigt og miljøvenligt end de almindelige tyngdebånd. Vægtbåndene er indsyet i bundsømmen forneden og har ikke indflydelse på hverken design, farve eller motiv. Laves blot for at få et naturlig og flottere fald på dit badeforhæng

Forstærkede metaløjer

Ud over det ekstra tyngdebånd, er der også forstærkede metaløjer på mange af vores smarte badeforhæng. Mange har nok oplevet eller prøvet at stoffet går i stykker omkring selve metaløjet. Måske fordi man har fået trådt på forhænget eller været ved at falde i badet og pr. automatik fået grebet fat i sit badegardin. Derfor er mange forhandlere begyndt at lave disse metaløjer i en kraftigere kvalitet, som er stærkere og holder bedre. Om det er med eller uden forstærkede metaløjer og tyngdebånd, ser du under de enkelte produktbeskrivelser.

Farvevalg til dit bruseforhæng og badeværelsesinteriør

Hvis du har kigget lidt på udvalget af vores bruseforhæng, så har du nok set at der er lidt af hvert i mange forskellige farvekombinationer. Nogle meget farverige, som rød, petrol og blå, andre i mere neutrale farver, som grå, sort og hvid. Lad dig endelig inspirerer til hvordan du kan forny din indretning, blot ved at vælge farver der matcher med dit andet interiør på badeværelset som fx håndklæder, sæbedispenser, tandkrus og toiletbørsten.


Vild med pangfarver


Er du vild med farver i indretningen Og gerne vil have kontrast farver ind på badeværelset på en sjov og stemningsfuld måde Måske har du et sort, gråt eller hvidt badeværelse Så kan du både billigt og nemt skabe en ny stil i baderummet med fx håndklæder og badeforhæng i samme farve nuance. Vælg fx farver som disse:


 • Rød og pink
 • Gul og orange
 • Skarpe blå, grønne og petrol nuancer

Er du lidt til farver


Måske er du ikke vild med de kraftige farver, men bare godt vil opgradere dit badeværelse med de lidt mere bløde farver. Her kan du vælge et af de flotte badeforhæng med motiver. Hvor selve forhænget er hvid eller anden neutral grundfarve med et sjovt eller romantisk motiv eller mønstre fx natur, palmer eller blomstret. Som fx disse motiver:


 • Motiv med tukan, fisk eller andre dyr
 • Motiv med palmer og strand
 • Motiv med blomster og grønne blade

Er du kun til afdæmpede farver


Rolige og afdæmpede farver, er lige dig! Så gå efter enkle designs med rene linjer, i støvede og afdæmpede farver. Hvid kombineret med jordfarver, bringer lys og varme ind i baderummet. Gå efter designs som stribet, et helt ensfarvet badeforhæng eller et i støvet grøn, beige eller blå med et minimum af mønster. Som fx disse:


 • Ensfarvet hvid, grå eller sort
 • Beige, brune nuancer med enkelt mønster
 • Enkelt design fx zebra badeforhæng

 

Gennemsigtigt plastforhæng

En af de meget populære plastforhæng til badet er et transparant badeforhæng fra det Tyske firma Wenko. Det er i standard størrelsen på 180x200 cm. og har et mønster af små cirkler. Bliver leveret med 12 hvide plast ringe til ophæng på brusestangen. Et smart gennemsigtigt bruseforhæng er lavet i 100 % peva, uden pvc og er vandafvisende. Perfekt til små badrum hvor der er dårligt lysindfald eller til dig med mindre børn der bader i badekar. Her kan du være ved siden af mens de bader, uden selv at blive oversprøjtet med vand.

Skøre og sjove badeforhæng

Hører du til en af dem der elsker en glad, sjov og frisk stemning i din indretning Så gå på jagt efter skøre og sjove badeforhæng med motiver, der kan skabe friskhed, smil og glæde på badeværelset. Et sjovt og anderledes motiv kan skabe opmærksomhed og glæde, ikke kun til dig men også dine gæster som benytter toilettet. Hos Egesgave.dk vil udvalget variere alt efter trend og efterspørgsel. Men vi forsøger at have et udvalg så der vil være lidt for enhver smag. Nogle af de mest populære sjove og skøre motiver er vores bruseforhæng med dyr, fisk, tegneserie og tekst.

Pleje og vask af badeforhæng

For at holde dit bruseforhæng lækkert, rent og pænt, skal det vedligeholdes engang imellem. Dette gælder uanset om du har købt et billigt badeforhæng i mindre god kvalitet eller et meget dyrt i en rigtig god kvalitet. De bliver alle beskidte og fyldt med sæbe og kalkrester, hver gang en i familien tager at brusebad. Selvfølgelig kan de fleste forhæng komme en tur i vaskemaskinen ved 30 eller 40 grader. Men ved at gøre sig disse råd til en vane, hver gang du har taget et bad. Skåner du både vores miljø, dit badeforhæng og holder det pænt og mere lækkert i længere tid.

 • Afskyl altid badeforhænget for sæbe og shampoo rester, hver gang du har badet.
 • Fold det ud og lad det tørre sådan.
 • Har du mulighed for udluftning i baderummet Så gør det hver gang du bader.
 • Maskinvask ved max 40 grader. Tjek altid vaskeanvisningen.

Indret badeværelset i god stil

Den rolige afbalancerede wellness eller spa stil, det meget hotte og friske tema med grønne blade og palmer. Hvad der god stil hos dig! Er det ikke nødvendigvis hos mig! Smag og behag er forskellig, men der er gennemgående nogle små detaljer der gør at stilen bliver gennemført. En ting er ro og orden, som nemt kan løses med kurve eller hylder, hvor du kan få samling på dine ting på badeværelset. En anden ting er at vælge tema, design og eller farver der harmonerer. Fx den romantiske stil, hvor badeforhænget, håndklæderne, sæbeskålen og tandkruset matcher hinanden i indretningen. Det kunne være en gennemgående flot lyserød farve, eller et blomstret design hele vejen igennem. Så du får skabt den råde tråd i din indretning på dit badeværelse. Det er god stil, som giver en harmonisk og lækker atmosfære.

Er du i tvivl om noget så tøv ikke. Kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at give dig den råd og vejledning du mangler. Ellers er vi klar til at modtage din bestilling online og når du har købt, får vi dine varer hurtig afsted herfra. Så hvis det er et flot badeforhæng, kan du se frem til at hænge det op om 1 dag eller 2. Handler du for over 499,- kr. så sender vi fragtfrit til dig.