Bedste badeforhæng der ikke klæber til kroppen

Bedste badeforhæng der ikke klæber

Er du træt af at føle dig klæbrig og ubehagelig efter et brusebad på grund af et dårligt badeforhæng? Så er der godt nyt til dig! Vi præsenterer de bedste badeforhæng, der ikke klæber til kroppen og giver dig en luksuriøs oplevelse i brusebadet. Disse badeforhæng er lavet i en topkvalitet, der sikrer, at det hænger lige så flot som et gardin og er absolut klæbefrit. Og det bedste af det hele? De fås i flere flotte farver og i de mest populære størrelser, så du kan finde præcis det, der passer til dit badeværelse.

Hvorfor et badeforhæng er vigtigt! Ja, det er de fordi de mindsker vandsprøjt på badeværelse enten ved brusekabinen eller badekarret. Og rigtig mange er irriteret over et badeforhæng der klæber til kroppen mens de bader. Derfor søger mange efter et bruseforhæng der er klæbefrit, tungt og hænger flot i brusenichen.

Er der badeforhæng der ikke klæber?

Ja, det er der. At have et badeforhæng der klæber til din krop i brusebadet er en af de mest irriterende ting ved din daglige rutine. Det kan ødelægge hele oplevelsen af et afslappende bad og give dig en følelse af, at du ikke kan slappe af tilstrækkeligt. Hvis du står for at skulle skifte dit bruseforhæng, så kan du selv sørge for at det er fortid med disse klæbende forhæng. Nu kan du stå i brusebadet uden at de kolde plastik forhæng klæber til kroppen. Skabe en følelse af luksus, mere plads og rum mens du nyder badet.

Bedste badeforhæng i luksus kvalitet

Vi tilbyder et udvalg af de absolut bedste badeforhæng i flere farver og størrelser. Skab den rigtig bade stemning på dit badeværelse med et af disse luksus badeforhæng som er tunge og absolut klæbefrie. Forhæng der er lavet i rigtig stof, ren polyester i en 100 % vandafvisende kvalitet. Snavs og sæberester sætter sig ikke i stoffet, men selvfølgelig tåler de almindelig maskinvask ved op til 40 grader.

De fås i flere lækre farver som er oppe i tiden og er samtidig tidsløse designs så du får et badeforhæng der holder i mange år. De fås i størrelsen 180x200 cm. og nu også med ekstra længde 180x220 cm.

Fås i følgende farver i begge størrelser:

  • Sort
  • Creme
  • Khaki
  • Blå
  • Grøn
  • Grå

Designet er enkelt, ensfarvede med præget vaffelmønster i stoffet. Lavet med metaløjer i rustfrit stål i toppen til ophæng på badeforhængsstangen og leveres uden hangers, kroge til ophæng. Da disse forhæng er rigtig stof, så har de også en tung vægt der gør at de hænger pænere, faktisk lige så flot og elegant som et rigtig tungt gardin.

Prisen er overkommelig 499,- kr. i almindelig størrelse 180x200 og 549,- kr. for dem med ekstra længde 180x220 cm.

Klæbefrie i elegant design

Moud home har designet og produceret disse badeforhæng af et tungt materiale der er klæbefrit og absolut vandafvisende, så du kan nyde dit brusebad uden problemer. Ikke alene er disse badeforhæng funktionelle med de er også smukke at se på. Det vaffelvævede design giver et elegant og klassisk look på badeværelset og kommer i en række flotte farver så du kan vælge en der passer perfekt til dit badeværelses design og stil.

Kort sagt, vores badeforhæng vil løse de irriterende problemer, som du typisk møder hver gang du bader. Det tunge og klæbefrie stof sikrer at badeforhænget hænger pænt og ikke klæber til din krop mens designet giver en smuk og tidsløs indretnings stil i dit badeværelse. Så hvis du er træt af badeforhæng der klæber og generer dig under det daglige bad, så prøv vores badeforhæng i god kvalitet nu og oplev den skønne følelse af det ultimative bad.

Hos egesgave.dk sender vi pakker alle hverdage, så du får hurtig levering i hele Danmark. Desuden har vi 30 dages returret hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb. Har du spørgsmål? Kan vi kontaktes på gitte@egesgave.dk eller på 55723625