Ib Laursen mynte

Den fine Ib Laursen mynte serie til køkkenet.

Den populære Ib Laursen mynte serie, er en stor kollektion som består af et stentøjs stel til køkkenet, i flere forskellige farver, køkkenure, træredskaber, køkkenvægte, lamper i retro stil og køkkentekstiler. De fleste kender nok, Mynte serien som det flotte spisestel, med krus, kander, fade, tallerkener og meget mere i robust kvalitet, som tåler opvasker, ovn, mikroovn og fryser, men Ib Laursen har med tiden udviklet denne køkkenserie med masser af andet tilbehør til det moderne køkken, som i øvrigt kan købes til gode priser. Ib Laursen mynte serien er lavet i et enkelt design, som passer rigtig godt ind i den nordiske stil.

Se vores udvalg af mynte Ib Laursen lige herunder.

« 1

Ib Laursen Mynte stentøj

Dette Ib Laursen stel i stentøj fra Mynte serien er perfekt til brug i hverdagen, såvel som når der hygges om gæsterne. Både krus, kander, piskeskåle og skåle  mv. er i en utrolig holdbar og kraftig kvalitet. Mynte stellet findes i 6 basis farver og derudover får Ib Laursen produceret gerne 2 eller flere nye sæson farver om året.

Basis farver i Mynte stellet :

  • Mynte Pure White
  • Mynte Nordic Sky
  • Mynte English Rose
  • Mynte Strawberry
  • Mynte Latte
  • Mynte French Grey

Derudover kan stellet købes i farverne : Applegreen, Milky Brown, Lavender Haze, Cornflower, Meadow Green, mint m.fl. Nogle af disse sæson farver udgår og der kommer løbende nye til.

Mynte stentøj følger med tiden, og er altid sæsontilsvarende. Du kan blande alle farverne i denne køkkenserie på kryds og tværs eller du kan samle på Mynte stellet i 1 enkelt eller 2 farver, alt efter smag og stil. Jeg har tit kunder der køber 1 krus i hver sin farve og andre der mixer deres i 2 forskellige farver.

I mynte stentøjs serien finder du masser af skønne ting til både borddækningen og de praktiske opgaver i køkkenet. Ib Laursen har indtil videre fået designet krus, kopper, skåle og kander, i flere størrelser og former, tallerkener både middags & frokosttallerkener, fade, kagefade på fod og de populære etage fade til småkager m.m. Smarte piskeskåle til dressinger, sovs eller til den lækre koldskål på terrassen, søde muffinforme når der skal bages i køkkenet eller brug dem til servering af desserten.

HUSK : Mynte Stentøj tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser.

Andre Ib Laursen Mynte produkter

For at gøre denne mynte serie komplet har Ib Laursen designet andre produkter til køkkenet i serien. Du kan bl.a. finde flotte vægure, smarte brødkasser og super lækre tekstiler til køkkenet. Tekstil køkkenserien består af viskestykker, strikkede køkkenhåndklæder, grydelapper og karklude i mange forskellige farver, der selvfølgelig matcher mynte stellet. Se fx alle køkken tekstiler her.

Ib Laursen Mynte katalog

Er du i tvivl om, hvilken farve du skal købe dit nye Mynte stel i Mangler du inspiration - Søger du noget bestemt i Mynte serien – Eller vil du bare se, hvad du kan købe i de forskellige farver Så klik på knappen herunder og du kommer direkte til Ib Laursen Mynte katalog og bliver opdateret på det nyeste.

Ib Laursen Mynte katalog her

Du kan ikke se priser på varerne, men du er velkommen til at skrive eller ringe til os og vi skal gøre alt for at hjælpe dig. Send os gerne varenummeret fra kataloget og vi skal finde prisen til dig.