diy juledekoration

Inspiration til adventskrans

Adventskrans inspiration.

Så er det ved at være tid - når mørket trænger sig på, og vi nærmer os den hyggelige juletid. Før i tiden var adventskransen - næsten altid en krans med gran. Men i dag kan det næsten være hvad som helst, med brug af alle farver når vi køber eller selv laver den moderne adventskrans.

Inspiration til dine adventskranse

For mig selv er det lidt forskelligt hvad jeg laver af adventskrans, lidt i stil med at mange af os ikke altid på forhånd kan planlægge hvad vi vil have på af tøj flere dage ud i fremtiden - Tit betyder det jo ret meget hvilket humør man er i og hvad vi lige føler for - Jeg har det lidt på samme måde med årets adventskranse. Som sagt, er det forskelligt fra år til år, hvad jeg laver af adventskrans - der er endda nogle år hvor jeg har 2 - en i køkkenet, hvor vi er mest og så en anden adventsstage i stuen. Men sjovt og hyggeligt er det når man er kreativ og selv har lavet en flot adventskrans til hjemmet. Nemt er det jo også da man kan købe rigtig mange flotte adventsstager der ganske nemt kan pyntes rigtig flot op med gran, kviste eller lidt smukt nordisk julepynt.

Adventskrans inspiration online

Tips til din adventskrans

  • Find ud af hvor du vil have din adventskrans stående eller hængende i år - så ved du hvor meget den må fylde i højde og bredde. Skal den stå midt på spisebordet, er det måske et aflangt eller rundt fad du skal bruge - er det på skænken i køkkenalrummet hvor der ikke er noget billede eller noget andet bagved - så er det jo bare med at få brugt al den bredde og højde du kan.
  • Næste skridt - er grundlaget for din adventskrans - skal det være en halmkrans med gran - en elsket kæmpe bakke - en af de populære firkantede adventsstager med glassider - eller har du en rund krans i metal du pynter forskelligt op år efter år - 4 urtepotter, søde flasker til lys på et fad ???
  • Herefter er det farvevalg - røde, hvide eller blå lys - bloklys, laklys eller bedelys - Har du nogle små juletræskugler i en flot farve du plejer at bruge eller vil du kun bruge ting fra naturen ???
  • Nu er det så bare at få sat de ting sammen på en måde så det ser flot ud - tit ser det super godt ud når det pynt man bruger ligges / sættes fast lidt tilfældigt. God fornøjelse!!!

Find masser af forskellige ting, hvormed du kan pynte din adventskrans.