Julepynt

Nordisk julepynt online køb moderne pynt til jul her - Fit 2000x2000

Nordisk julepynt til jul.

Egesgave's Brugskunst har fyldt lageret op, med masser af lækkert nordisk julepynt til jul. Julepynt der skaber hygge og stemning, rundt omkring i de Danske hjem. Vi har trimmet webshoppen, med masser af flot moderne julepynt, så du kan blive inspireret, købe og få nogle gode ideer, til hvordan du vil sætte dit julepynt til jul op. Stort udvalg af pynt til jul i nordisk stil - juletræspynt, nisser, adventsstager, dækkeservietter, lys og meget mere.

Julepyntet hjem i nordisk stil.

Er du Ligesom os hos Egesgave vild med julen  Og et hjem der oser af charme og hygge i nordisk stil Forskelligt er det selvfølgelig, hvordan og hvad vi syntes der skal være i vores boliger ved juletid. Nogle pynter op med mega mange julenisser og engle, mens andre har det bedst med enkelt pynt, sat fint op rund omkring i hjemmet.

Julepynt i nordisk stil eller skandinavisk stil, kendetegnes ofte ved pynt af træ, søde og sjove nisser, brug af lyskæder på mange forskellige måder - både ude og inde, julestager i enkelt stil, fine ornamenter i papir, metal og glas, kombineret med naturens egne skønheder af dekoration.

Shop nordisk julepynt online.

Om det er julepynt til køkkenet, stuen, juletræet eller til bordækningen, i den nordiske stil du søger, så ta’ et kig rundt i vores webshop. Vi har et stort udvalg af julepynt i nordisk stil fra nogle af de populære mærker. Se fx Ib Laursen jul  eller de populære, søde, sjove nisser og julepynt i Dansk Design fra Maileg.

Et foto af sorte tynde kertelys 22 og 44 cm. fra Ester og Erik
Et foto af røde kertelys fra ester og erik
Nær billede af hvide kertelys fra ester og erik
« 1