Om Egesgave's Brugskunst

Hej og velkommen til egesgave.dk

En dansk webshop, til dig, der er lige så vild med brugskunst og interiør til hus og have, som jeg.

En vase, er ikke bare en vase ! Den skal kunne noget, hjælpe der hvor behovet opstår. Det betyder noget, hvilken form, farve og materiale, den er lavet i. Hvor den står på kommoden og sammen med hvad ? Alle de små detaljer i indretningen. Der får smilet frem, og du og jeg glæder os over.

Vi er ikke ens, du og jeg. Ingen har lavet en vase, alle elsker. Kun du kender dine inderste ønsker og behov, til din boligindretning, der bringer glæde og smil frem, hjemme i dit univers. Ta' en rundtur i shoppen og find ny inspiration til din indretning.Gitte Ellehauge Jessen

Shoppen

Hos Egesgave får du altid god kundeservice. Med særligt fokus på lige nøjagtigt det problem, eller udfordring som du står med. Finder du ikke det du søger ? Hjælper jeg gerne, ring på 55 72 36 25 eller send en mail til gitte@egesgave.dk

Iøvrigt, er det mig på billedet øverst. Jeg hedder Gitte Jessen, er ejer af shoppen. Står for alt den daglige drift som indkøb, salg, it, lager og kundeservice. I perioder med hjælp fra manden, Bent, børn og svigerbørn. På messer og besøg hos leverandører, har jeg altid min gode veninde Dorthe med på tur.

Webshoppen har eksisteret siden 2012. Udvikles løbende i takt med mode, trends og efterspørgsel. Gården hvor min mand og jeg bor, hedder " Egesgave ". Derfor gav det god mening, at navngive shoppen for Egesgaves Brugkunst.

Der er ingen fysisk butik på adressen mere. Men du er altid velkommen til at handle online. Afhente dine varer på lageret i Næstved. Ring blot først, for at aftale dag og tidspunkt. T. 55 72 36 25  Ekstra til dig - Har du forelsket dig i en vare ? Men er stadig lidt i tvivl ? Ring eller skriv til mig. Vi aftaler et tidspunkt, hvor du kommer forbi, ser og mærker på varen.

Udvalget

Jeg følger de seneste trends. Er hele tiden på udkig efter nyt spændende brugskunst og interiør. Nye mærker der kan være aktuelle her i shoppen.

Udvalget er bredt. Du finder lysestager, spisestel,  sjove emaljeskilte med tekst. Lanterner og meget mere brugskunst til indretningen i hjemmet. Nye og gamle møbler med dejlig patina. Stort udvalg af tekstiler. Se fx de populære Ib Laursen vattæpper , masser af lækkert sengetøj til dobbeltdyne og enkeltdyne, eller de sjove badeforhæng i stof til badeværelset.

Et helt univers for sig selv

Kalkmaling og alt dens tilbehør som møbelvoks og maleskabeloner. Her kan du forny og forvandle i boligen, i din helt egen unikken stil, lynhurtigt. Her behøver du ikke de store forberedelser, det er efter " Dyp og mal " princippet. Se de skønne farver af kalkmaling her. Eller læs mere om hvordan du maler med denne maling.

SÆSON

Hos Egesgave finder du også et stort udvalg af sæson varer. Specielt til jul, med alt der hører højtiden til fx juletræspynt, masser af fine julestager og lækker vintage julepynt til hjemmet. I forårs og sommer sæsonen vil udvalget bære præg af udelivet med fokus på tilbehør til haven og terassen. Og omvendt i vinter halvåret, hvor vi bringer hyggen ind i boligerne.

Stilarter

  • Nordisk landstil
  • Vintage stil
  • Factory style
  • Romantisk stil
  • Rå stil

På jagt efter tilbud ?

Er du en tilbudsjæger? Eller er du bare som alle os andre, der elsker at gøre et godt KUP! Så hold dig opdateret på vores forskellige kampanger året rundt, med masser af gode tilbud. Fx kan nævnes vores Black Friday tilbud eller det store interiør udsalg til januar. Begge er spækket med gode tilbud herfra.

Studerer du ? Har vi også rabat til dig ! Gå til siden studierabat og se hvad du skal gøre for at indløse rabatten. Er du ny kunde hos os, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få 10 % rabat på din første ordre. Du har nok set vores pop up med tilmeldings boks til nyhedsbrevet. Her får du gode tilbud, ide'er til bolig indretning og kampange info. Og det før alle de andre!

I tvivl om noget?

Vi gør meget for at du skal blive tilfreds, for vi er vilde med glade kunder. Jeg sørger for personlig service - hurtig levering - 30 dages returret og det er med et smil herfra.

Mangler du svar på noget ? Så tøv ikke, bare ring på 55 72 36 25 eller send mig en mail på gitte@egesgave.dk

Hilsen fra Gitte

 

Ring til kundeservice Mere om fragt og levering HandelsbetingelserKontakt os