Black Friday

black friday tilbud hos Egesgave.dk

Snart er vi i gang!

Gå ikke glip af vores bedste Black friday tilbud med vilde og lave priser. Nedtællingen er allerede skudt i gang, selvom du endnu må væbne dig lidt med tålmodighed. Og her hos Egesgave, er det traditionen tro, ingen undtagelse for bolig-shop-amok, til priser der går i SORT.

Velkommen til BLACK FRIDAY hos Egesgave

Årets største shoppedag, er lige om hjørnet, nemlig D. 24 november 2024. Dagen vi optil har sparet, for endnu at spare MEGET MERE. Orker du heller ikke at shoppe amok i byens bugende butikker, blandt massive menneskemængder? Så har vi gjort det nemt for dig. Du kan snildt sidde i sofaen og shoppe Black Friday ONLINE. UDEN du misser de vilde særtilbud og billige priser. Gør dit kup på fx sengetøj, håndklæder, julepynt med alle vores Bolig tilbud, på denne store dag med masser af fredagstilbud.

Black friday tilbud

Tilbud på sengetøj Black Friday

Vi er SÅ klar til at give dig de vildeste Bolig Black Friday tilbud på interiør, håndklæder, julepynt, masser af billigt sengetøj og meget mere. Tro det eller ej, men du kan spare HELT OP TIL 70 % ! Det kan man vist kalde ra-BATTER hva' ? Om det er julegaverne eller selvforkælelses gaverne, er de billige priser og tilbud vist ingen undskyldning for ikke at finde din indre shopaholic frem.

Tyvstarter - Kun lidt...

Vil du være med ? Vi åbner op allerede TORSDAG AFTEN KL. 20.00 til et brag af en fest her online hos Egesgave, og du er inviteret med!

Vil du holdes opdateret, få de vilde tilbud og være først i køen ? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked direkte i din indbakke. Bare rolig - vi spammer ikke og det er nemt at afmelde igen!

Køb julegaver og julepynt

På en dag som denne, med alle de gode fredagstilbud er det praktisk og billigt at handle sine julegaver eller lidt nyt nordisk julepynt til boligen. Hvad betyder det så for dig ? Jo, alene det at have klaret disse indkøb, i en nok så travl tid. Kan du få købt både værtindegaver til julefrokosten, raflegaver til de sjove julelege, julepynt til boligen og julegaver til hele familien. For dine kære, betyder det jo også at de får lidt ekstra i godteposen! Dagen ligger lige midt i julesæsonen, som for de fleste er en dyr men hyggelig tid. Hos Egesgave har vi udvalgt produkter og tilbud til dig, der gerne vil klare disse indkøb på denne sorte fredag.

Du har altid 30 dages returret når du handler hos os og fri fragt ved køb over 499,-.

Black Friday sengetøj er altid et HIT

Vi har lyttet efter i timen! Og har særligt fokus på specieller rabatter på vores sengetøj, som er et kæmpe hit, både til julegaver og selvforkælelse. I udvalget finder du billigt sengetøj til både enkeltdyne og dobbeltdyne i forskellige materialer, farver og designs. Moderne sengesæt som vækker glæde hos mange, når gaven åbnes juleaften.