JULEGAVER BYTTES TIL OG MED D. 15 JANUAR 2024

Ib Laursen

Ib Laursen forhandler af nordic brugskunst.

Er du vild med moderne nordisk indretning, fuld af nostalgiske strejf Så skal du kende til Ib Laursen brugskunst. Hvis ikke du allerede gør det... Forhandleren Ib Laursen er en af Skandinaviens største trendsettere indenfor brugskunst og interiør til både hus og have. Vi her hos Egesgave har i mange år været Ib Laursen forhandler og online her i vores Ib Laursen webshop finder du en del af deres store sortiment af populært nordic brugskunst, fx de populære vattæpper og deres store udvalg til jul.

Med deres konstante “ fingeren på pulsen ” i samspil med de danske familiære rødder, finder du på én og samme tid et moderne, nostalgisk og unika produktsortiment, i en god kvalitet til rimelige priser. Som I vores shop i perioder også kommer på udsalg eller bare som et godt tilbud. Med netop kombinationen af sans for detaljer og fingeren på pulsen, inspirerer Ib Laursen dig til at lade din personlighed afspejle dit hjem. Stilen og stemningen er ikke til at tage fejl af. Et nordisk hjem er lig med hygge og humor. En afslappende atmosfære, lethed og frihed.

Køb Ib Laursen brugskunst i vores online shop herunder

Spar 25%
Svampe af filt til ophæng og dekoration i 6 forskellige farver
« 1 ...

Vores Ib Laursen webshop

Hos os finder du et stort udvalg af Ib Laursen brugskunst og boligtilbehør i overensstemmelse med tidens trends og tendenser. En interiør forhandler der er om nogen svaret på et autentisk design indenfor nordisk indretning. Hvor de selv har designet populære styles som Brooklyn, Factory og deres unika serier. Om du har en svaghed for den romantiske eller franske landstil, den mere rå og rustikke industrielle factory style. Så forhandler Ib Laursen en så bred vifte af produkter at du med garanti finder noget, der vil gøre din indre bolig stylist blød i knæene.

Og præcis det brede sortiment hos Ib Laursen, er hvad gør det så nemt at indrette din bolig hyggeligt. Det er også derfor vi er fast Ib Laursen forhandler, og har et både stort og bredt udvalg i vores Ib Laursen webshop. Shop skåle, krus, vattæpper, puder, skilte mv og skab en afslappet nordisk stil i hjemmet. Se fx Mynte serien til køkkenet, eller vores udvalg af Ib Laursen jul. Udvalget spreder sig helt fra krus og marmeladeskeer til puder, knager, vaser og lamper. Du kan finde brugskunst og interiør til alle rum i hjemmet, lækre boligtekstiler, køkkenting, pynt til terrasse, have og altan alt efter sæson og trends.

Interesseret i Ib Laursen tilbud

Vil du være sikret gode Ib Laursen tilbud I forskellige perioder på året kører vi Ib Laursen brugskunst udsalg, med masser af gode tilbud til dig. Er du interesseret i Ib Laursen udsalg online kan du vælge at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så sender vi dig de gode tilbud på mail, når vi starter udsalg med Ib laursen brugskunst. Ikke nok med det! Du er først i køen, når vi starter kampanger som, Black Friday eller januar udsalg, med vilde rabatter, der batter...

Inspirations kataloger hos Ib Laursen shop

Mangler du inspiration og gode ideer til indretning hjemme hos dig Så tag et kig på Ib Laursen kataloger online og find masser af inspiration til din bolig indretning med de seneste trends. Du finder deres online shop her
I Ib Laursen shop, ser du at de har opdelt disse kataloger i kategorier, der gør det super nemt for dig at finde lige præcis det du søger f.eks. møbler – mynte stellet – jul m.m. og de kommer løbende med nye kataloger alt efter årstid og sæson.

Det hele startede...

Ib Laursen startede i 1971 som en detail butik, specialicerede sig sidenhen som engros handel og er nu en af de førende trendsættere inden for brugskunst til boligindretningen i hjemmet, hvor Ib og Peter Laursen giver sjæl til deres brugskunst, med inspiration fra den jyske vestkyst, og forhandler deres sortiment over hele Europa, med lager, showroom og kontorer beliggende i udkanten af Ribe.

Finder du ikke lige hvad du søger fra Ib Laursen online her, så skriv eller ring til os og vi finder ud af om vi kan skaffe det hjem eller det er kommet på lageret ved Næstved. Vi er jo Ib Laursen forhandler og kan skaffe det meste hjem, hvor du blot skal regne med lidt leveringtid. Med forbehold for udsolgte og udgåede produkter hos Ib Laursen.
HUSK – Vi er altid klar til at hjælpe !! Og giver dig 30 dages returret.