Douceur d'intérieur

Find inspiration i det store udvalg af produkter fra Douceur d'intérieur. Et fransk brand der i mere end 30 år har designet og produceret tekstiler til hele boligen. Hos os finder du badeforhæng og bademåtter til indretningen på badeværelset og sengetøj, sengetæpper, lagner og puder til soveværelset og stuen. Deres speciale er designs med flotte motiver i både sjove, romantiske og i den minimalistiske stil. Et sortiment der spender over en stor farvepalette - med alt lige fra almindelige neutrale farver til de mere vovede i friske pangfarver der kombineres på en flot måde. Lad dig inspirerer og forny nemt i boligen med et moderne franske produkter fra douceur d'intérieur.

« 1

Douceur d'intériør tekstiler til “le maison”, huset

Sengetæpper

Brug fx et af deres smukke sengetæpper over dobbeltsengen i soveværelset, hvor der kan købes tilhørende pudebetræk så stilen holdes flot. De findes i både friske farver der kan skabe liv og kontraster og i duchede farver der nemt kan give ro og harmoni.

Badeforhæng og bademåtter

Indret på dit badværelse med bruseforhæng og bademåtte der matcher i farverne også her findes i moderne pangfarver som teracotta og gul og i de mere almindelige farver som sort, grå og blå. Udover de ensfarvede finder du også måtter og forhæng med sjove og flotte motiver og mønstre der matcher i badeværelsesindretningen.

Sengetøj

Douceur d'intériørs udvalg af “Linge de lit” sengetøj på dansk er stort. De leverer i flere forskellige størrelser til enkeltdyne og dobbeltdyne - dobbeltdynesengetøjet er i størrelserne 200x200 og 220x240 cm. Disse designs skiller sig ud med de meget flotter motiver af blomster, dyr, fjer, tekst og masser af andre lækre mønstre. Igen i både farverige og mere neutrale farver til soveværelset.

Douceur d'intérieur er en kollektion af praktiske og dekorative boligtekstiler, der er perfekte til alle rum i hjemmet. Indret med en personlig, hyggelig og lækker atmosfære af stilfulde og funktionelle tekstiler til hjemmet. Opdag vores brede udvalg af Douceur d'intérieur produkter og tilføj et strejf af fransk indretning i dit hjem.