Sengetøj 140x220

Bomuldssatin sengetøj med ekstra længde.

Moderne sengetøj 140x220 cm. med ekstra længde, til dig der sover med den ekstra lange dyne. Er du 170 – 175 cm høj eller derover Anbefaler vi helt klart, at bruge dyne med tilhørende sengesæt med den ekstra længde, du kommer til at elske det. Færdig med at fødderne stikker ud i det fri eller skuldrene bliver kolde. Bomuldssatin sengetøj 140x220 - Kender du eller har du prøvet det Du skaber følelsen af nydelse og velbehag når du sover med dynebetræk i bomuldssatin, vævet i rene bomuldsgarner, blødt, glansfuldt og slidstærk. Helt klart en af vores favoritter. Vi har også dynebetræk 140x220 i blød flonel, mikropercal eller den almindelige bomuld. Udvalget af sengetøj 140x220 er til voksne og de unge i smarte designs med tekst, blomster og de meget moderne med blade og andre fine motiver fra naturen. Lidt for enhver smag til dig der bruger ekstra langt sengetøj. Du finder både sæt i mørke farver, som blå og sort og i de mere lyse nuancer, se også vores lækre sengetæpper til den store seng. Udvalget af disse sengesæt med ekstra længde, vil variere alt efter mode i både designs, farver og trends.

Søger du sengetøj 140x220 på tilbud

Så anbefaler jeg at du skriver dig op til vores nyhedsbrev, som vi sender ud et par gange om måneden. I visse højsæsoner lidt oftere. Her får du som en af de første informationer om tilbud og rabatter. Fx på sengetøj 140x220 tilbud. Vi holder i forskellige perioder på året, udsalg, fødselsdag, forårs eller sommer kampanger og specielt til Black Friday har vi altid gode tilbud på masser af vores sengesæt, også dem i bomuldssatin. Og dette er både til enkeltdyne dynebetræk med ekstra længde, den stadig mest brugte størrelse 140x200 og på vores dobbeltdyne sengetøj.

Udover at sove godt, blødt og lunt…

Er det også en vigtig detalje at sengetøjet passer ind i resten af indretningen i soveværelset. Selvfølgelig er det vigtigste at du føler dig godt tilpas mens du sover uden at blive generet af sengetøj der er for varmt, koldt eller som du bare ikke føler dig tilpas i. Men at det så også er med til at sætte præg på det overordnede design i soveværelset. Er jo bare en ekstra glæde. Har du fx farverige vægge i dit soveværelse Kan du nemt tilpasse dit interiør, pude- og dynebetræk i mere neutrale farver, så indretningen stadig hænger sammen i den røde tråd. Og omvendt hvis du har mere neutrale farver på de store flader, så giver det et frisk pust af liv i indretningen med et farverigt sæt, pænt redt op på sengen.

Sådan passer du på dit ekstra lange sengetøj !

Ja, det gælder selvfølgelig alt sengetøj, ikke kun det ekstra lange. Nyt, skal vaskes før du reder din seng med det. Det giver nok sig selv når du pakker det ud, da det altid er mere stift og kan lugte mærkelig, når det er nyt. Vask det helst med vrangen ud af, det beskytter farverne og gør det nemmere når du skal lægge det på sengen. Har du mulighed for at luft tørre det, er det helt klart det bedste. Alt både flonel, bomuld og bomuldssatin sengetøj bliver blødere og mere lækkert, når det er vasket et par gange. Vil du vide mere om vask af sengetøj. Så følg guiden og bevar det længe.