Indret med farver

Indretning i boligen med farver.

Her har vi delt forskelligt interiør og brugskunst op efter farver. Inden for hver farve vil du derfor finde ting til indretningen i boligen, som rummer alt lige fra køkkenting, tekstiler, pynteting eller vintage kalkmaling i den enkelte farve, som du vælger at kigge på og som passer ind i dit hjem. Uanset om du er til det meget farverige eller måske foretrækker du de bløde farver så finder du interiør i lige den farve du ønsker, til din bolig. Find masser af inspiration til indretning med farver og køb brugskunst og interiør i lige netop din farve, online herunder.

Indret med farver - vælg din yndlingsfarve på tekstiler
Yndlingsfarve

Den helt store make over er ikke nødvendigt for at få mere farve ind i boligen.

Ta' ganske enkelt udgangsvinkel i din yndlingsfarve og udskift tekstiler og enkelte andre ting som vaser, potter eller andet interiør i boligen.
Har du set
Årets farve 2020
Indret med farver i boligen
 

 

Mal en væg

Effekten ved at male eller tapesere fx en endevæg i stuen er noget anderledes !

Stuen kan synes større - længere eller breddere for øjet. Husk ved farvevalg - overvejelser som lysindfald, hvad du har af møbler i rummet og hvad der skal stå op af væggen.
Indret med farver - mal en væg
Farver med forskellig effekt

Maler du med kalkmaling, så får du en væg med mat look, hvor en maling med høj glans vil give en helt andet effekt.

Har du store, tunge og mørke møbler, bør du vælge en lys nuance af den valgte farve.
 

 

Indretning med kontrast farver i boligen


Indretning med kontrast farver
Når du bruger kontrastfarver i indretningen i boligen, så fremhæver du farverne, de forstærker hinanden og får mere dybde. Men med super fin harmoni og ro for øjet. Læg mærke til på billederne herover, hvor der er brug kontrastfarverne grøn / rød og blå / gul - orange, hvordan det er få simple tekstiler og køkkenting, der giver den fine kontrast.
Du behøver ikke at male hele stuen om, for at skabe disse kontraster. Start fx med småting i stuen som puder, billeder på væggen eller blot et par vaser, lidt stearinlys og en enkel plaid eller andet nips.

 

Skift farve i indretningen på badeværelset

 

Giv badeværelset ny farve hver 14 dag.

Tænk interiør, når du indretter og moderniserer dit badeværelse. Hvis du holder grundfarverne i hvid, grå, sort eller beige. Så har du langt flere muligheder, for at tilpasse dit badeværelsestilbehør, i flere forskellige farver.

Hvis du, ligesom jeg ! Er vild med forskellige farver. Måske, påvirket af årstiden, humør, højtider eller mode og trends. Så brug fx håndklæder og badeforhæng i den ene uge i pink farvet. Når det er tid til vask / udskiftning. Så har du samme tekstiler, i en anden farve. En ny farve, giver et nyt look og er et frisk pust i indretningen.

Som billedet herover viser. Samme badeværelse, kun tekstiler udskiftet. Nemt og billig løsning, når du indretter med farver i hjemmet.