Ib Laursen jul

Skønt Ib Laursen julepynt til hjemmet.

Lad dig indspirere af det store udvalg af nostalgisk Ib Laursen julepynt. Uanset om du pynter meget op til jul eller om du kører den mere enkle stil - kan du her under Ib Laursen jul finde rigtig mange skønne ting til hjemmets julehygge. Deres julekollektioner " Stillenat " er med øje for detaljerne og med det nostalgiske, moderne og varme udtryk. Lad julestemningen indfinde sig, tænd julelysene og lad alt deres smukke julepynt inspirere dig til at dekorerer dit hjem, i din foretrukne julefarve og efter jeres juletraditoner. Find masser af julepynt til juletræ, flotte ib laursen julekugler i forskellige former, farver og materialer. Enkle og populære adventsstager i forskellige designs, som er super nemme at dekorere med lidt grankogler, mos eller blot lidt julepynt. Ib Laursen brugskunst er et ekstra touch til indretningen, ikke mindst til en uforglemmelig stillenat jul.

Ib Laursen jul lige herunder

« 1

Smukke Ib Laursen julekugler.

Utroligt flotte og dekorative juletræskugler i forskellige faconer, farver, størrelser og materialer. Vi har et bredt udvalg af Ib Laursen julekugler, både til pynt på juletræet, som pynt i dine juledekorationer eller hvis du som jeg, elsker naturlige grene fx. troldegren i en vase eller ophængt i loftet flot pyntet op med lidt forskelligt julepynt i form af julekugler, et par julehjerter og en lyskæde. Du finder julekugler lavet i fattigsmandssølv i traditionelle farver som rød og sølv men også smukke grønne kugler og helt mat sorte. En serie med håndmalede julekugler og julehjerter i forskellige størrelser der er lavet i papmache og er utroligt holdbare - denne serie er til dig der har hund, kat eller små børn der bliver ved at få revet julekuglerne af juletræet, da de er meget holdbare.

Smuk Ib Laursen adventsstage til advent.

Flotte, moderne og ikke mindst hyggelige adventsstager i den enkle nordiske stil til hjemmet. Fra Ib Laursen har vi adventsstager der er mega nemme at pynte op uden at du behøver at være super kreativ. Det kan blot være en sløjfe, et lille julehjerte, måske kun et par fine grankogler eller andet fra naturen som mos, en lille gren m.m. Nemt er det også hvis du sætter en adventsstage i metal på et fad med smukke lys i og blot lægger nogle kogler og et par julekugler i midten af fadet. Enkelt og hyggeligt.

Andet julepynt som trommer, kalenderlys, juleskilte og nisser.

Ib Laursen har et bredt sortiment af julepynt til hele huset. Du finder søde julenisser, sjove og hyggelige juleskilte med tekster, flagranke til jul og fødselsdag, moderne juletræ til pynt i vindueskarmen eller de mega populære små kalenderlys med tal som fås i forskellige størrelser, både som juletræslys eller bedelys med tal, hvor bedelysene har lidt længere brændetid. " ET MUST HAVE " er de super fine trommer i god kvalitet til pynt på både juletræet, på et fad med lys og julekugler eller hæng disse jule trommer på en gren sammen med en flagranke og en lyskæde. Trommerne fås i forskellige størrelser, former og farver.