JULEGAVER BYTTES TIL OG MED D. 15 JANUAR 2024

Tandkrus

Flotte tandkrus i moderne designs

Stort udvalg af praktiske og flotte tandkrus i moderne designs til dit badeværelse. Uanset om du foretrækker keramik, porcelæn, plast, glas - eller tandkrus til væg i rustfrit stål! Har vi et stort udvalg af robuste tandbørsteholdere til opbevaring af tandbørster og tandpasta. Skab et roligt og harmonisk badeværelsesmiljø ved at kombinere tandkrus og sæbedispenser i matchende design og lav en indretning, der emmer af stil og harmoni.

Hos Egesgave.dk finder du tandkrus i forskellige materialer og farver. De klassiske i hvid, sort og grå til de mere farverige i kobber, guld, blå og grøn. Køb online i dag og få lynhurtigt leveret.

Sæbedispenser og tandkrus sæt

Giv dit badeværelse et flot og sammenhængende udseende. Indret med badeværelsestilbehør som toiletbørste, sæbedispenser og tandkrus sæt! Tilbehør der matcher i design. De fleste af vores tandbørsteholdere fås som andet badeværelsestilbehør - de bliver produceret i serier med for eksempel sæbeskål, toiletbørste, sæbedispenser og tandkrus. Ikke kun vil dette skabe en rolig indretning, men det vil også give et badeværelse, hvor funktionalitet og din indretningssans mødes i perfekt harmoni.

Tandbørsteholdere i forskelligt materiale

Egesgave tilbyder tandkrus og tandbørsteholdere i forskellige materialer. Vælg mellem keramik, porcelæn, plast, glas og rustfrit stål og find det tandkrus der passer bedst hjemme hos dig.

  1. Keramik - Robust, mange designs, bevarer udseende.
  2. Porcelæn - Glat overflade, holdbare.
  3. Glas - Tidløst designs, nemme at rengøre,
  4. Plast - Ideelle for børn, ofte billige, lette.
  5. Rustfrit stål - Holdbare, ruster ikke, moderne designs.

Fælles for alle tandkrus er at de er nemme at rengøre og det bør du gøre mindst 1 gang om ugen. Tandbørsten er ofte våd når den stilles i tandkruset, efter den daglige tandbørstning og det skaber grobund for bakterier i bunden af kruset.

Praktiske og flotte tandkrus

Et tandkrus skal fungere som opbevaring af vores tandbørster når de ikke er i brug. Skal matche i badeværelses indretningen og være let tilgængelige til de daglige tandpleje rutiner. Opdag vores brede udvalg af robuste og smukke tandkrus der kan matche dette - vi tilbyder hurtig levering ved køb og 30 dages returret, med et smil herfra.