Citat skilte

Indret med sjove emaljeskilte med tekst

Udvalget er stort af sjove emaljeskilte der kan passe ind i alle rum i boligen. Køkkenet, vaskerummet, stuen, soveværelset O.S.V. Disse emaljeskilte med sjove tekster, er super nemme at dekorere og indrette med i boligen.

Hæng dem op på knagerækker, kroge - op på væggen - stil skilte i tallekenrækken - på en hylde - op ad en urtepotte eller læg blot et emaljeskilt på en kommode ved siden af en plante - lys eller hvad der nu står i forvejen.
Du kan se alle vores emaljeskilte med tekst her.
Emaljeskilte med tekst til hjemmet

 

Sjove emaljeskilte med tekst

Lav en væg af emaljeskilte.

En anden super ide er at inddrage et stykke væg i din bolig. I entreen, stuen, køkkenet eller hvor det nu passer hos dig. Hæng mange sjove skilte op ved siden af hinanden. Husk brug gerne hele højden på væggen. Jeg har lavet en sådan væg i butikken og uanset om det er mand eller kvinde - ung eller gammel. Så hygger folk sig og får et godt grin. Det er bare super hyggeligt... Det er iøvrigt en ide som jeg har fået af en kunde der fortalte hvor meget hendes gæster hyggede sig med det.

Lav en væg med sjove emaljeskilte
Væg med sjove emaljeskilte med tekst

Træskilt som stænkplade.

En anden kunde købte i butikken et træskilt med tekst, som hun ville give noget matlak og derefter bruge som stænkplade i køkkenet i hendes sommerhus. Så der er masser af muligheder i disse sjove emaljeskilte med tekster til hjemmet. Prøv dig frem og find din helt egen personlige vintage stil til dit hjem. God fornøjelse...

Klik på de forskellige links herunder for at gå direkte til det forskellige udvalg af skilte.