Algan

Bæredygtige tekstiler

Det danske brand Algan er især kendt for sine helt fantastiske hammam håndklæder. Deres kollektioner er skabt ud fra en søgen efter produkter, hvor der ikke er tvivl om kvaliteten og holdbarheden. I flotte designs, der nemt kan tilpasses med andet badeværelsestilbehør i den nordiske stil. Bæredygtige tekstiler, der er undersøgt for skadelig kemi, fremstillet på eget væveri med lokalt dyrket bomuld og hvor indfarvningen foregår med Gots certifikerede naturfarver.

Hamam håndklæde

Algan håndklæder og sengetæpper emmer af kvalitet og bæredygtighed, i funktion såvel som i design. De tynde hamam håndklæder er vævet i 100% bomuld. Og når du køber et Algan håndklæde får du ikke alene lette og tynde håndklæder, du får også bløde håndklæder med god absorbering og sugeevne, som efterlader dig med en blød, tør og fnugfri fornemmelse. Et hamam håndklæde er desuden særligt velegnet for dig med sensitiv hud og overfølsomhed, da de er milde mod huden pga deres lette og bløde materiale.

Algan håndklæder

Selvom Algan er kendt for at designe tyrkiske håndklæder, som man måske ikke umiddelbart ville tro passede ind i en moderne, skandinavisk eller minimalistisk boligindretning, er det langt fra tilfældet. Kombinationen af det danske og tyrkiske, både produktion og design, er resultatet af et æstetisk udtryk matchende enhver nordisk indretning. Det smukke design tilføjer faktisk varme og liv til den, nogen gange, lidt kolde og minimalistiske boligindretning.

Fordelen ved de tynde hammam håndklæder er også at de er ekstremt lette, fylder ingenting og tørrer hurtigt - så et Algan badehåndklæde er altså et must have til strandturen, charterferien eller sportstasken. Sidegevinsten er desuden at deres badehåndklæder er så perfekt store, at de i sig selv kan bruges som strandplaid eller strandtæppe og en kreativ slå om strand kjole.

Hammam badehåndklæder kan eksempelvis også sagtens bruges som boliginteriør eller havepynt i form af et bløde plaider til stuen eller på terrassen. Du kan dog også finde “ rigtige ” plaider og sengetæpper i deres produktsortiment.