Kundernes favoritter - de 4 mest populære badeforhæng

De 4 mest populære badeforhæng

4 flotte badeforhæng, kundernes favoritter

Savner du inspiration til hvad du skal vælge af forhæng til dit badeværelse ? Så kig med her, hvor vi sætter fokus på hvad andre kunder har valgt og købt hos os. Tiden nærmer sig, at det er 1 år siden, at vi tog badeværelsesforhæng med i vores sortiment hos Egesgave.dk. Nu har vi kigget lidt nærmere på tendensen og de faktiske tal for hvilke af disse flotte badeforhæng der er de 4 mest populære hos vores kunder.

Alle ved jo godt, at moden følges både af farver, stil og design. Dette gælder også når vi fornyer vores indretning på badeværelset med både interiør og mere praktisk ting, som fx et nyt badeforhæng eller håndklæder til badet. Og vi kan her se, at rigtig mange følger med på disse trends. Hos os er favoritterne flotte kontrastfarver, minimalistisk stil og de seneste trends med flotte print og motiver til badeværelset. Et hit hos rigtig mange af vores kunder.

Nr. 1 det mest populære badeforhæng

Mest populære er det røde badeforhæng

Vores kunders mest populære, er dette. Helt ensfarvet rødt badeværelsesforhæng. Rød er en smuk farve som kontrast både til det mørke eller lyse badeværelse. Følges op med interiør i rødt, som sæbedispenser, tandkrus og måske håndklæder, så skaber du en smart rød tråd i din badeværelsesindretning.

Kundernes favorit nr. 2

Kundernes favorit nr 2 badeforhæng med blade

Nr. 2 der hitter er dette flotte badeforhæng med grønne blade. Stilen er helt enkel, i hvid med et stort motiv af det tropiske look med palmeblade. Et forhæng der kan passe ind i indretningen på de fleste badeværelser og giver lidt forårsstemning i rummet. Gør du det samme her med dit tilbehør på badeværelset, bare i grønne farver skaber du et smukt baderum, der udstråler ro, orden og harmoni.

Mest populære nr 3

Favorit badeforhæng nr 3 er transperant gennemsigtigt

Nr. 3 på listen over vores kunders mest populære, vinder dette transperante forhæng. Simpelt og enkelt forhæng der både kan beskytte for vand sprøjt i brusehjørnet eller foran badekarret. Det gennemsigtige look er praktisk for dig der ikke har ret meget lysindfald på badeværelset eller et meget lille badeværelse. Forhænget er i Peva med små cirkler med 3d effekt. Her kan tilbehøret på badeværelset være hvilken som helst farve. Om du vælger blåt, grønt eller gult tilbehør er en smagssag, alle farver passer i indretningen her.

Sidst men ikke mindst nr. 4

Nr 4 favorit er zebra badeforhæng

Sidst men ikke mindst så vinder dette vildt flotte zebra badeforhæng. Igen et enkelt design i hvid med motiv af det meste af en zebra. Motiver med dyr og natur er meget oppe i tiden og dette forhæng kan afspejle sig i både den minimalistiske stil eller til dig der kun indretter med sort og hvid på badeværelset. Skab de rene linjer på dit badeværelse i meget få farver, kun med tilføjelser af kurve i pil og flet, der skaber orden og giver varme ind i rummet.

Kundernes 4 favoritter af badeforhæng

Dette var hvad vores kunder har valgt som favorit til deres bad. De 4 mest populære badeforhæng efter det første år, alle i samme størrelse 180x2oo cm. til brusehjørnet eller beskyttelse foran dit badekar. Det bliver spændende at følge trends og mode til indretning på badeværelset fremover. Disse 4 favoritter er baseret på salg i vores webshop gennem en periode på ca. 1 år. Hvad vores kunder vælger som favoritter fremover, bliver spændende at følge. Håber du fik lidt ny inspiration til indretning af dit bad og badeværelse.