diy sofabord hestevogns hjul

Lav selv sofabord

Super fedt rundt sofabord.

Går du med tanken, om et nyt sofabord til stuen og er du en af dem der ikke bare vil købe et almindeligt sofabord hos møbelhandleren. Så er her en ide, til hvordan du med et gammelt hestevognshjul - en glasplade og et understel i jern, selv kan lave dit sofabord og præge dit hjem, med en unik stil.

Først skal du finde et hjul fra en hestevogn - søg på nettet - på loppemarkeder, kræmmermarkeder eller lign. Du kan selvfølgelig også finde både glasplade og understel til sofabordet på nettet, loppemarked bare du har målene på hjulet, så du ved hvor stor din glasplade skal være.

Hjulet skal renses grundigt for alger og lign. Dette hjul på billedet, er blevet sandblæst og jern rammen rundt om hjulet, er blevet malet sort som understellet.

Lav selv sofabord af gammelt hestevogs hjul

Understellet på dette sofabord er lavet af en handymand - måske du kender en, eller find en smed som vil kunne lave et unikt understel til dig. Du kan også være heldig på et loppemarked at finde et gammelt bord hvor du kan bruge understellet, men det kræver selvfølgelig lidt tålmodighed - til gengæld, kan du måske få det billigt.

Glaspladen, som er lagt oven på hjulet, er købt hos en glarmester men igen, måske kan du finde det billigere andre steder.

Et unikt sofabord, der bringer stemning i boligen og ikke mindst glæden, ved selv at have skabt noget flot til hjemmet.