diy sofabord hestevogns hjul

Lav selv sofabord

Super fedt rundt sofabord.

Drømmer du om et nyt og unikt sofabord til din stue, og er du en af dem, der ikke ønsker at købe et almindeligt sofabord fra en møbelhandler? Så har vi en spændende idé til dig - et rundt sofabord med masser af karakter.
Lavet af et gammelt hestevognshjul, en glasplade og et understel i jern.

Første skridt i denne DIY-proces er at finde et gammelt hestevognshjul. Du kan lede online, besøge loppemarkeder, kræmmermarkeder eller lignende. Det vigtigste er at have hjulets mål i tankerne, så du ved, hvor stor din glasplade skal være.

Start med at rense hjulet grundigt for eventuelle alger eller snavs. På billedet er hjulet blevet sandblæst, og jernrammen omkring hjulet er blevet malet sort for at matche understellet.

Lav selv sofabord af gammelt hestevogs hjul

Understellet til dette sofabord blev skabt af en dygtig handyman, måske kender du en, eller du kan opsøge en smed, der kan hjælpe med at skabe et unikt understel til dig. En anden mulighed er at finde et gammelt bord på et loppemarked, hvor du kan bruge understellet, men dette kan kræve lidt tålmodighed. Til gengæld kan du måske finde det billigere.

Glaspladen, der er placeret oven på hjulet, kan købes hos en glarmester. Men igen, her kan du også lede efter mere prisvenlige alternativer andre steder.

Resultatet bliver et unikt sofabord, der tilfører stemning og personlighed til din bolig. At skabe noget smukt med dine egne hænder kan give stor glæde og stolthed, og det vil helt sikkert blive et samtaleemne for gæster i dit hjem.

Så kom i gang med at skabe dit eget unikke sofabord og tilføj det unikke hjemme i din boligindretning.
Se også disse forslag til en: DIY knagerække eller diy opslagstavle.