JULEGAVER BYTTES TIL OG MED D. 15 JANUAR 2024

Plaider

Plaid til sofa og hygge

Stort udvalg af lækre plaider og vattæpper fra Ib Laursen i den skønneste kvalitet og de dejligste farver. En flot plaid i bomuld kan altid bruges i sofaen, som lille sengetæppe eller til at krybe under på terrassen en kølig aftenstund. Og det er meget billigere at købe en ny plaid end en ny sofa, når du trænger til fornyelse. Men du finder ikke kun billige plaider. Vi har også tæpper og puder til at matche med din bomuldsplaid. Lad dig inspirere af vores udvalg af flotte puder til sofaen og skab nemt en ny og opdateret stil i hjemmet. Især de quiltede plaider fra Ib Laursen er vældig populære. Du finder hele udvalget her:

« 1

Måske er du også interesseret i...

Brug din Ib Laursen plaid til...

Alle disse lækre plaider kan bruges til alverdens ting. Som et hyggeligt sofatæppe / slumretæppe – nogen ligger dem i sofaen som et tæppe til hunden, for at beskytte sin sofa. Brug dem til skovturen, på stranden, læg dem i solvognen på terrassen eller i havestolen når det bliver en køligt hen under aftenstunden. Til de helt små børn kan du bruge dem som legetæppe på gulvet. Mange af vores plaider er lidt tykke og dejlige bløde som vattæpper, og når børnene bliver lidt større er mange af disse bomuldsplaider super gode til at lave eller lege hule med.

De populære Ib Laursen plaider er også gode som sengetæpper, som sommerdyne i campingvognen, i båden eller tilfældigt kastet over en gammel stol du holder af, men ikke vil skifte stof på. Du kan ligeledes bruge dem som et lækkert blødt tæppe og lægge det over skuldrene, mens du snupper en varm kop kaffe eller the og lytter til musik, ser en god film eller læser en bog. Hyggestunder bliver bare lidt hyggeligere. Alle aldersgrupper kan få glæde af en billig lækker plaid.

Rød, blå, grå eller grøn – Quiltet eller bomuldsplaid

Ja, hvad skal man vælge Det er jo smag og behag og ikke mindst din stil i boligen, der afgør dette. Er du til patchwork, striber, prikker, blomster, frynser eller måske en helt ensfarvet, så har vi gjort det nemt at skabe en perfekt hygge stemning i sofaen, stolen, eller på skovturen. Hos os finder du et fint udvalg af lækre og billige plaider i flotte farver og mønstre – quiltet eller en ren bomuldsplaid med frynser. Udvalget her vil variere efter årstid og selvfølgelig efter hvordan moden skifter med farver og designs.

Mange af vores plaider består af 100 % bomuld med fyld af polyester og bomuld. Udover at polyester gør den varm, blød og indbydende at bruge, så er den rigtig nem at holde ren. Ligeledes kan de fleste vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen. Tjek altid vaskeanvisningerne inden du vasker.

Køb online som gave.

Vi bytter gerne hvis farven ikke er den helt rigtige, eller hvis den skulle være med striber i stedet for prikker. Ellers har du altid 30 dages returret hos os.