Lav selv bordpynt

Ideer til bordpynt

Tom for ide'er? Hvordan du enkelt og billigt kan dække et smukt bord.

 

Ide'er til bordpynt

Inspiration til borddækning

Brug de små detaljer, der gør bordpynten personlig og smuk. Det kan være alt lige fra hjemmelavede bordkort, menukort eller små fine opstillinger med blomster og lys. Smukt foldede servietter eller placering af et lys, til hver en gæst.

 

Frem med alle glasvaserne

Find alle dine glasvaser frem, i forskellige størrelser og former. Sæt alle vaserne lidt forskudt for hinanden, ned langs midten af bordet. Pynt dem med grønne grene, enkle blomster, blade eller efter tema. Fx ved jagt tema kan der bruges fasanfjer. Skal du pynte mange borde, kan du købe glasvaser til en billig penge.

Skal du holde stor fest og lave bordpynt til fx 5 borde. Pynt her hver enkelt bord i sin egen farve, brug stadig glasvaser. Køb blomster i 5 forskellige farver. Kombiner med grønne blade på hvert bord.
Som billedet viser, kan du også bruge farvede glasting og vaser til din borddækning. Men husk, når du kombinerer farverne, at der skal være ro på for øjet.
bordpynt med glasvaser

Ideer til bordpynt til fest.

Festligt er det med unikt flot bordpynt, som kan varieres på masser af måder og efter farve. Brug forskellige frugter, grøntsager, blomster eller blade og andre natur materialer fra haven. Har din fest har et specielt tema ? Kan du altid kombinere med naturens grene og blomster, for derudover at pynte med masser af billige lysestager til fest og større forsamlinger.

Glas som billig bordpynt.

Brug de glas du har i skabet. Fx rødvinsglas, ølglas og et cognacglas. Vend bunden i vejret på glassene og placer dem på bordet. Enten i små oaser eller ned langs midten af bordet. Brug så bloklys eller fyrfadslys, eller en kombination af begge. Placer dine lys på bunden af glassene, så de kommer op at stå i forskellige højder. Vældig dekorativt. Se disse 10 gode råd om levende lys i hjemmet

Det skaber bare en hyggelig stemning. Som ses på billederne her, er der også brugt en glasskål med en enkelt blomst. Meget dekorativt i forskellige højder, som giver en god sammenhæng og ro i opstillingen af bordpynten. 

ideer til bordpynt - billigt med glas til fest

Pynt med frugt og grønt.

Her er der brugt lime, både hele lime men også overskårne. Et par vindrue klaser, blade og geoginer fra haven. En super enkel og billig bordpynt til fest der alligevel er unik. Brug alt efter årstid og valg af farve, lige de frugter eller grøntsager der passer ind i din bordpynt. Flot er det også med citroner – ananas eller nogle af de lidt specielle eksotiske frugter.

    • Store blade fra haven er gode som bunddække under bloklys.
    • Efeu grene fylder godt på bordet på langs.
    • Afklippede hortensia hoveder er gode, enten i blomst eller i efteråret med flotte rustikke farver.
    • TIP: Spray mal de visne hortensia hoveder, i farver der passer ind til din borddækning.

Materialer til bordet

Servietter til borddækningen

Smukke servietter

Søger du papirs servietter til din borddækning Flotte servietter med tekst og print i fine farver.

Servietter med mønster her
Stofservietter til bordet

Flotte stofservietter

Gør din bordpynt mere eksklusiv med elegante stofservitter ! Hør, hvide eller med mønster.

Se stofservitter her
Lysestager til pynt på bordet

Lysestager til bordpynt

Flotte stager på bordet, er et must når der skal dækkes et smukt bord. Stort udvalg i forskellige designs.

Find lysestager lige her
levende lys til borddækningen

Lys til pynt på bordet

Fine små korte lys, bloklys eller smukke tynde kertelys. Smukke hver for sig som bordpynt.

Find levende lys her

 

Den nemmeste bordpynt.

Brug forskellige af de glas du har – Alt lige fra ølglas – hvidvinsglas – snapseglas. Vend igen bunden i vejret på glassene og et fyrfadslys på. Sæt gerne glassene i stilleben, med et ulige antal i hver. Alt efter hvor stort og langt et bord du pynter.

Ide til bordpynt med glas billigt