JULEGAVER BYTTES TIL OG MED D. 15 JANUAR 2024

Chic Antique

Rustikt, romantisk brugskunst - Chic Antique

Hvis du, ligesom os, elsker den rustikke, unikke og franske romantiske landstil, så er du rette sted. Chic Antique bruskunst er, et bredt udvalg af ting og interiør til dit hjem, der vil tilføje charme og nostalgisk stemning til ethvert hjem. Uanset om det er til køkken, stue eller badeværelse. Vi er især vilde med deres fantastiske potter og krukker til have og bolig, deres fletkurve som gør opbevaring til en drøm og finder meget inspiration i deres skønne tekstiler. Så hvis du er på udkig efter autentisk brugskunst der skaber fransk landstil, så behøver du ikke lede længere - du finder det hele fra Chic Antique lige her.

« 1

Fransk stil - startede i Frankrig

På solrige markeder i sydfrankrig fandt Bente, ofte smukke ting og interiør med skønne detaljer og en historie, der fortjente at blive fortalt. Disse små markedsboder var fulde af unikt interiør der med lidt tilføjelser og fornyelse, fortjente et comeback! Tilbage i 2005 blev Chic Antique så startet af Bente Kienast og de tilbyder i dag et meget bredt udvalg af fransk-inspireret brugskunst, der bevarer sjælen fra de franske loppe markeder.

Stue, kontor og badeværelse

I dag spreder deres sortiment bredt. Med alt lige fra små lysestager, vaser og knager til større interiør som møbler og lamper. Stort set alt der kan bruges til indretning og dekoration af hjemmet, selvfølgelig med den unikke franske landstil og et strejf af det romantiske i ånden. Sortimentet spreder sig over indretning af hele boligen uanset om det er køkken eller bad. De laver flere sæson kollektioner og hvor sommer kollektionen er i det romantiske øje er Chic Antiques jule kollektionen mere over i det nostalgiske look. Vi tilbyder et udvalg af deres sortiment, sørger for hurtig levering og fri fragt når du køber for mere end 500,- Kr.