JULEGAVER BYTTES FREM TIL 15 JANUAR 2022

Ib Laursen vattæpper

Lækre, som gammeldags vattæpper.

Stort udvalg af fine Ib Laursen vattæpper til hjemmet, i friske flotte farver og mønstre. Et vattæppe i bomuld, der kan bruges rigtig mange stedet i boligen. På bænken i køkkenet, i sofaen med puder der matcher i farverne, en kølig aften på terrassen, som sommerdyne, quilt eller skab hygge, med et blomstret vattæppe i gammeldags stil som sengetæppe over en enkeltmands seng.

Vattæppe bomuld.

Mange af disse vattæpper fra Ib Laursen er i 100 % bomuld og mange af dem med fyld af 90 % bomuld og 10 % polyester. Lavet i størrelsen 130x180 cm. Dejlig varme, bløde og nemme at holde rene. Vattæpperne fås ensfarvede, i populære farver som karry gul, grøn og blå. I designs, med blomster, striber, prikker eller i smart patchwork retro stil. Ib Laursen følger de seneste trends, varier udvalget af deres quiltede tæpper efter årstider, mode og stil. Vi får løbende nye designs til, her i vores sortiment online. Og som altid har du 30 dages returret, når du handler her hos os.

Find eller køb et flot nyt Ib Laursen vattæppe billigt herunder. Interresseret i mere, så finder du alt fra Ib Laursen online her