indret med stilleben

Pynt i vindueskarmen - Lav fine stilleben

Pynt i vindueskarmen eller på kommoden med fine stilleben.

Et stilleben er en opstilling af forskellige ting i hjemmet – en lille udstilling. Du kan lave et stilleben i vindueskarmen – på kommoden eller med kommoden.

Du kan skabe en rigtig hyggelig stemning i hjemmet med små forskellige stilleben – man kan også sige at et stilleben er F.eks. pynt i vindueskarmen eller hvordan du stiller dine pynteting på kommoden.

Der er et par enkelte ting du skal huske når du laver dit stilleben :

  • Brug ting i forskellige højder.
  • Ting i forskellige former.
  • Hvis det er få ting du vil bruge så helst et ulige antal.
  • Brug gerne en bakke, lysfad eller andet som en platform.

Find dit lækre brugskunst og dine yndlings ting frem – det kan være et par af dine flotteste vaser, dine yndlings lysestager, billeder af dine kære, figurer eller din favorit plante. Og så er det bare at forsøge dig frem til du finder det look du gerne vil skabe. Husk at levende lys og grønne planter – en enkelt frisk blomst i en vase eller et par grene fra haven, gør rigtig meget når du pynter din vindueskarm eller en hylde.

Hvis du har mange ting i forskellige farver som du gerne vil bruge i dine stilleben, så er det en god ting at først finde ud af hvor i hjemmet farverne gør sig bedst og ikke blande alt for mange farver sammen. Måske skal du placere den blå yndlings vase i køkkenet sammen med den hvide lysestage og billedet af barnebarnet med en pink ramme omkring på pigeværelset sammen med den sorte lampe. O.S.V.

Man kan sige at der skal være ro på for øjet – det skal være harmonisk.

Indret med pynt i vindueskarmen - stilleben Indret din vindueskarm med stilleben
Pynt i vindueskarmen med stilleben Indret med stilleben i boligen
Inspiration med pynteting til hjemmet - stilleben Sjov pynt i en gammel kasse 

 

Klar borddækningen med fine stilleben.

Har du prøvet det at komme et sted til spisning – hvor bordet er dækket med en lysestage i hver ende ?? Det er selvfølgelig super nemt men også lidt kedeligt at se på… Så når du næste gang skal have gæster til spisning så prøv at dække dit bord flot op med små fine stilleben. Alt efter hvor mange personer du skal have til middag – hvor stort / lille bordet er opsætter du små søde stilleben. Find inspiration og ide'er til bordpynt her

Er det et meget langt bord kan du jo lave en større opstilling midt på bordet og et par mindre i enderne af bordet, bare sørg for at de harmonere med hinanden. Altså samme farver – blomster bare i en mindre opstilling.