SengetøjSengetøj lækkert, blødt og billigt - sengesæt og dynebetræk

Lækkert sengetøj - sov blødt og godt

Skab stemning i soveværelset, med romantisk og lækkert billigt sengetøj. Få følelsen af velvære når du kryber under dynen, med pude- og dynebetræk i blødt lækkert materiale, som fx bomuldssatin eller de dejligt bløde flonel sengesæt. For hvad er bedre end en god nats søvn

Uanset om du er til blomstret sengetøj med tekst, ternet eller stribet design, motiver med hunde eller katte. Andre dyremotiver eller de helt hotte trends af sengesæt med palmer, blade og natur print. Så har vi et varieret udvalg med mange forskellige mønstre, print, motiver og designs. Sengesæt i neutrale farver som grå, sort eller blåt eller med et mere farverigt design.

Hos os, finder du et bredt udvalg af voksen sengetøj til dobbeltdyne og enkeltdyne, også med ekstra længde. Du kan købe både dyre og billige sæt i forskellige kvaliteter, materialer, designs og brands til voksne.

140x200 cm.     140x220 cm.    Til dobbeltdyne

Flonels sengetøj til dobbeltdyne med palme motiv i str. 200x200 og 240x220
sengetøj med ulvemotiv til dobbeltdyne 200x200 og 240x220 i flonel
NYHED
Leopard sengetøj til dobbeltdyne 200x200 og 240x220 cm. bomuld sort , grå og karrygul
« 1

Blomstret sengetøj Eller et sjovt sæt med tekst

Om du er til det ene eller andet ! Så finder du lidt for enhver smag i vores udvalg. Indret dit soveværelse med et af vores mange flotte sengesæt. Sæt i den moderne og romantiske stil, med tekster, blomster, flotte dyreprint og citater, der bare er super hyggelige, og meget oppe i tiden. Hos Egesgaves Brugskunst er vi vilde med sjovt sengetøj til voksne, der matcher den nordiske stil og iøvrigt følger tidens trends inden for bolig og indretning.

Du kan nemt forny din indretning i soveværelset med...

Smart farverigt sengetøj eller hvis du er mere til den enkle klassiske stil, som findes i flere forskellige størrelser og længder. Nogle modeller er med trykknapper, nogle med lynlås og nogle er med åben lukning, som betyder at dynebetrækket, blot skal foldes ind, ligesom en hotel opredning. Derfor kan disse modeller passe til dyner i både 200 cm. og 220 cm. i længden. Under hvert produkt finder du en nærmere beskrivelse om størrelsen, så du nemt kan finde voksen sengetøj, der passer til din dyne og pude.

Størrelser på vores dynebetræk

I Danmark er den mest almindelige standard størrelse stadig 140x200 cm. Men mange af os er blevet højere og efterspørgslen på sengetøj med ekstra længde vokser. Eftersom jeg selv er en høj pige og elsker når dynen kan puttes rigtig ind under fødderne og samtidig nå op over skuldrene, er det en nødvendighed for mig med den ekstra længde. Selvfølgelig både på dyne og dynebetræk, en størrelse der hedder 140x220 cm.

Til enkeltdyne fås:

   • 140x200 cm.
   • 140x220 cm.

Dobbeltdynen har også vundet indpas i rigtig mange af Danskernes soveværelser. Måske vil man umiddelbart tro, at det er de helt unge, der er mest til det. Men flere og flere i alle aldre sover med dobbeltdyne, og nogle med ikke mindre end hver deres ! Og også her finders dynebetræk i flere forskellige størrelser.

Til dobbeltdyne fås:

   • 200x200 cm.
   • 200x220 cm.
   • 240x220 cm.

Sengesæt i forskellig kvalitet

Hos os fås sengesæt i forskellige kvaliteter og materialer, ligesom det findes med knapper eller lynlås. Nogle foretrækker ren bomuld hvor andre altid foretrækker at købe den lidt mere lækre udgave i form af bomuldssatin. Måske fryser du meget og er vild med sengesæt i dejligt blødt flonel, som bare er lidt mere vamset, dejlig lækkert og ekstra varmt. Herunder kan du læse mere om forskellen på de forskellige materialer.

Forskellen på de forskellige materialer.

  • Cotton Blended : Blandet bomuld, typisk 80 % bomuld og 20 % andre fibre. Laves ofte, for at gøre det mere slidstærk og glattere end ren bomuld.
  • Poly Bomuld : Er en kombination af polyester og bomuld. Fremhæver fordelene ved bomulden, såsom sugeevne og åndbarhed, mens polyesteren gør sengetøjet mere slidstærkt og stoffet rynker ikke, som almindelig bomuld.
  • Mikrofibre : Behandlet polyester, der gør stoffets absorberings evne bedre. Et meget holdbart og slidstærkt materiale, der holder formen og tørrer lynhurtigt. Disse sengesæt er dejlig glatte og vejer næsten ingenting.
  • Bomuldssatin : Tætvævet af fine bomuldsgarner, som giver lækkert blødt sengetøj, med et glansfuldt udseende. Slidstærkt, åndbart og bevarer kvaliteten, vask efter vask.
  • Bomuld : Findes i forskellige kvaliteter og vævninger, men er behagelig mod kroppen, åndbart og et stærkt materiale.
  • Flonel : Lavet i bomuld, bliver derefter lettere opkradset hvilket giver det en lækker blødhed og vamset overflade. Varmere end de fleste andre materialer og behageligt ind mod kroppen. Så hvis du fryser om natten bør du vælge sengesæt i flonel.

De forskellige vævninger.

Renforce' : En vævning i udsøgte fine bomuldsgarner med tætte tråde, som gør sengetøjet mere åndbart, glattere og gengiver farverne meget klart.

Percale : Tæt vævning der giver lækkert sengetøj, i en meget slidstærkt kvalitet, super blødt og afleder kroppens overskudsvarme.

Satin : Giver ultra glat og en meget blød overflade, den tætteste vævning, der giver et glansfuldt udseende i et eksklusivt look.

Farver og trends

Trends :

Ligesom alt andet, skifter mode og trends også i soveværelses indretningen. Men mulighederne udvikles også enormt. Hos os finder du masser af sjove sengesæt med tekst, print, motiver af hunde og katte, blomstret sengetøj eller de helt hotte mønstre med palmer og grønne blade. Er du til det helt klassiske look i soveværelset Så vil valget nok gå på de flotte dynebetræk med striber, tern eller de helt ensfarvede fra Mette Ditmer.

Farver :

Sengelinned fås i både neutrale farver, som grå, sort eller mørkeblåt men også i mere farverigt design. Fx i smukke turkis, lilla og gule nuancer. Sengesæt med en flot dyb baggrundsfarve og et farverigt print ! Disse sæt kan pifte op i indretningen i soveværelset, skabe fint liv og give kontraster uden at det bliver for gennemtrængende og forstyrrende for øjet.

Kryb under dynen - i rent sengetøj.

De fleste af os elsker, at hoppe under dynen, når der er lagt helt rent og nyvasket eller måske blot frisk luftet sengetøj på. Følelsen og duften er bare lækker, og det giver en fornemmelse af en bedre søvn. Udluftning i soveværelset er også vigtigt. Friskheden og følelsen af velvære, er relevant for en god nats søvn, som har stor betydning, for os alle i en travl hverdag. Har du købt eller fået nye sengesæt, så anbefales det altid, at vaske det før brug første gang. Kvaliteten bevares bedre, hvis du vasker både dynebetræk og pudebetræk med vrangen udad. Og lad det endelig også tørre sådan. Med vrangen udad, er det meget nemmere at lægge rent på sengen. Nyt sengelinned er ofte stift og lugter mærkeligt, men jo mere du vasker det, får du blødere og mere lækkert sengetøj til soveværelset. Se også vores guide til vask af sengetøj.

Populær gaveide.

Sengesæt er altid populært som gave. Uanset om man er ung eller gammel, det er noget vi alle bruger, og med tiden bliver det jo slidt. Kender du ikke stilen og farve ønsker, hos dem du giver gave til, kan du med fordel vælge et rimeligt neutral sæt, i et enkelt design. Som brudegave, er alt det sengetøj med tekst, populært. En anvendelig gave til det nygifte par, i et sjovt design. Vi har både dyrt og billigt sengetøj, så du har mulighed for at finde et sæt til dit budget. Og har du valgt helt forkert, så har vi en returret der gælder i 30 dage, medsend blot en faktura eller ordrebekræftigelse, så bytter vi gaven.

Find sengetøj her : I størrelse 140x200 cm.140x220 cm.200x220 cm. og 240x220 cm.

Flere tekstiler til boligen her