Maileg

Unikt Maileg Julepynt, Mus og Kaniner

Velkommen til en verden af charmerende Maileg julepynt og legetøj, som mus og kaniner. En online shop med et bredt udvalg af sjove, unikke kvalitets produkter. Kaniner og mus i stof, nisser med hver deres unikke udtryk og andet tilbehør som servietter og fine juleophæng. Det Danske brand, Maileg er elsket for deres figurer med varme personligheder, charme og de lækre små detaljer. Dette kvalitetslegetøj er designet af den talentfulde designer Dorthe Mailil og målet er, at formidle glæde og inspirerer børn til magisk og fantasiful leg. I sortimentet kan du opleve kreativt dansk design, der er skabt til at sprede deres egne favorit historier.

Maileg giraffer safari friends stor og lille i stof med prikker
« 1

Mød nuttede kaniner og mus

Maileg mus og kaniner er tidløse klassikere, med venlige udtryk, skabt med lækre små detaljer, der vil glæde både børn og voksne. Disse elskelige skabninger er klædt i de fineste materialer og er fyldt med personlighed og de fås i flere størrelser, store som små. Med håndsyet tøj der selvfølgelig kan tages af og vaskes eller du kan købe et nyt sæt tøj til din kanin eller mus. Fælles for dem er at de inspirere til mange timers leg og hygge og er det perfekte valg som gaver til alle børn. Alle stofmus og kaniner er lavet så de kan supplerer hinanden i de forskellige størrelser og fungerer som en stor familie.

Der findes rigtig mange forskellige mus med forskelligt tema. Julemus, storebror og storesøster, mor og far mus, sjove unikke maxi mus og mange flere.

Kaninerne fås også i mega mange størrelser, farver og med forskellige ører. Nogle er med hængeører og andre med stående ører. I den almindelige beige farve og nu også mørk brun. Størrelserne hedder 5, 4, 3, 2 og 1 hvor 5 er den højeste på 71 cm. og 1 den laveste på 21 cm. Alle med hvert deres forskellige tema som skaber udgangspunkt for utallige timers leg og hygge. De er ikke kun smukke at se på, men de er også fantastiske til indretningen på børneværelset eller at give som unikke gaver.

Magisk Maileg Julepynt

Udforsk vores udvalg af fortryllende Maileg julepynt, der vil give dit hjem og ikke mindst juletræet et magisk strejf af elegange. Smukke ophæng til jul i klassiske farver og designs. Juletræspynt i æsker med fine engle, nisser, snemænd, kringler, tromme, gyngehest og sukkerstok. Metal julepynt der både er egnet som pynt på juletræet, flot ophængt på troldegrene eller på julebordet smukt bundet om en stofserviet. Disse søde æsker med juleophæng er meget ideelle som værtindegaver, adventsgaver og mandelgaver. Der tilbydes også kagedåser til julens hjemmebag og fine servietter til jul og fødselsdag. Julepynt der er skabt med fantastiske detaljer og masser af nostalgi, til at skabe mindeværdige øjeblikke år efter år.

Kvalitet og Charme

Maileg vægter kvalitet og charme højt, og det afspejler sig i hvert eneste af deres produkter. De er elsket over hele verden for deres unikke charme og kvalitets håndværk. Alle de bløde stofdyr er godkendt til leg for børn i alle aldre. Nogle produkter i sortimentet indeholder små dele som ikke gør dem egnet til børn under 3 år. Læs mere om dette under hvert produkt. Når du køber Maileg julepynt, mus eller kaniner fra os, kan du være sikker på, at du får produkter af højeste kvalitet, der vil tilføje en magisk stemning til dit hjem.

Maileg forhandler

Vi er hos egesgave.dk stolte af at være forhandler af Mailegs skønne produkter. Dette giver os mulighed for at tilbyde dig en verden af kreativitet og skønhed, som du kan bringe ind i dit hjem. Med unikke produkter er vi en del af Maileg-familien og det er vi stolte af. Iblandt tilbyder vi ekstra gode priser på dette populære Brand. Hold øje med vores side og følg med i hvornår vi starter udsalg med gode tilbud på Maileg produkter. Alle nyheder 2024 bliver lagt løbende op på webshoppen efter som de kommer på lager. Vi leverer hurtigt og billigt og husk, du er altid velkommen til at afhente dit køb på vores lager i Næstved, efter aftale.

Så kig rundt og lad dig inspirere af Mailegs fantastiske produkter. Det er et tidløst univers fyldt med gode historier, der kan deles med familie og venner i flere generationer. Uanset om du er på udkig efter en Maileg kanin, servietter eller andre fine juleting, er vores Maileg online shop det perfekte sted at finde det.

Tag et kig på vores udvalg og fordyb dig i den magiske verden af Maileg.