JULEGAVER BYTTES TIL OG MED D. 15 JANUAR 2024

Havetilbehør

Skønt havetilbehør til hyggestemning i haven.

Skab din egen hygge stemning i haven med fint havetilbehør. Du finder alt til haven der kan skabe hygge og stemning i din indretning af haven. Denne stemning er vigtig at skabe da det giver en helhed og ro i haven, på terrassen eller i orangeriet. Fint havetilbehør i form af planteske, spand, vandkander, metalkurve og meget mere, der bare ikke er til at undvære på plantebordet. Desuden har vi skønne zinkpotter - altankasser til dine blomster og planter. Alt til haven i form af Lanterner til levende lys eller hvad med en hvepsefanger ! En sød ting der skaber liv i haven er et foderhus til fuglene, enten hængende i træerne eller på en pind foran køkkenvinduet. Til servering udendørs har vi udekøkken tilbehør og udstyr som ikke blot hygger men også er meget praktisk at have ved hånden når madlavningen forgår i det fri.

Find havetilbehør online - lige herunder.

Havetilbehør - Find alt til haven online

Havepynt

Indret i haven med fine plantespande, potter og altankurve i bl.a. zink. Det giver et flot look og passer sammen med de fleste farver.

Ting og pynt til haven her

Ting og pynt til haven

Lys i haven

En dejlig sommeraften på terrassen med levende lys på havebordet! Eller en vinter aften med sne i haven, hvor lanterner med smukt skær, byder gæsterne ind.
Find lanterner her

Lanterner udendørs og indendørs - find lanterne til haven her
Sorte urtepotter i metal indendørs med grøn planter
Urtepotte på fod sort metal med grøn plante til indendørs
« 1

Mere til haven...

Plaider online her

Plaider til terrassen

Tæpper og vattæpper når der skal soles eller middagsluren foregår på græsplænen i haven, i liggestolen eller til en kølig aftenstund på terrassen.

Plaider online her
Flettede kurve med hank

Kurve til haven

Smarte kurve er ikke til at undvære ! Når æblerne skal pilles ned fra æbletræet eller som potter på altanen eller terrassen.

Se vores flettede kurve her
Fyrfadslysestager

Fine stager på havebordet

Skab hygge og stemning i haven, orageriet eller i udestuen. Smukke stager til levende lys eller lyskæder er et must på havebordet.

Find fyrfadslysestager her