Havetilbehør

Skønt havetilbehør til hyggestemning i haven.

Skab din egen hygge stemning i haven med fint havetilbehør. Du finder alt til haven der kan skabe hygge og stemning i din indretning af haven. Denne stemning er vigtig at skabe da det giver en helhed og ro i haven - på terrassen eller i dit orangeri. Fint havetilbehør i form af planteske, spand, vandkander, metalkurve og meget mere, der bare ikke er til at undvære på plantebordet. Desuden har vi skønne zinkpotter - altankasser m.m. til dine blomster og planter. Alt til haven i form af Lanterner til levende lys  - eller hvad med en hvepsefanger ! En sød ting der skaber liv i haven er et foderhus til fuglene - enten hængende i træerne eller på en pind foran køkkenvinduet.

Find havetilbehør online - lige herunder.

Havetilbehør - Find alt til haven online

 

Havepynt

Indret i haven med fine plantespande, potter og altankurve i bl.a. zink. Det giver et flot look og passer sammen med de fleste farver.

Ting og pynt til haven her

Ting og pynt til haven

Lys i haven

En dejlig sommeraften på terrassen med levende lys på havebordet ! Eller en kold vinteraften med sne i haven, hvor lanterner med smukt skær, byder dine gæster velkommen.

Find lanterner her

Lanterner udendørs og indendørs - find lanterne til haven her
« 1

Mere til haven...

Plaider online her

Plaider til terrassen

Tæpper og vattæpper når der skal soles eller middagsluren foregår på græsplænen i haven, i liggestolen eller til en kølig aftenstund på terrassen.

Plaider online her
Flettede kurve med hank

Kurve til haven

Smarte kurve er ikke til at undvære ! Når æblerne skal pilles ned fra æbletræet eller som potter på altanen eller terrassen.

Se vores flettede kurve her
Fyrfadslysestager

Fine stager på havebordet

Skab hygge og stemning i haven, orageriet eller i udestuen. Smukke stager til levende lys eller lyskæder er et must på havebordet.

Find fyrfadslysestager her