Boligtekstil

Skønne boligtekstiler til hjemmet fra bl.a. Ib Laursen.

Når vi snakker boligtekstil til hjemmet, så vil vi gerne have en vis kvalitet og design. Det skal være smukt, slidstærkt stof og ikke mindst skabe den unikke stemning med din personlige stil. Hele boligen har brug for skønne boligtekstiler - I stuen bruger vi puder og plaiderKøkken alrummet dækkes op med duge, voksdug og selvfølgelig masser af puder på slagbænken, et lille kludetæppe foran køkkendøren. Chic Antique har nogle meget lækre bolig tekstiler i god kvalitet og skøn vintage stil.

Shop boligtekstil online her.

Sommerfugle puder udendørs 50x50 cm i vandafvisende polyester
Udendørs puder med blomster 40x40 cm. vandafvisende
« 1

Boligtekstil til hjemmet.

Tekstiler til hjemmet kan være rigtig mange forskellige ting, alt lige fra puder, dækkeservietter, plaider og meget mere, alt efter i hvilket rum i hjemmet vi befinder os i. De hører hele huset til og ikke mindst udenfor når sommeren er over os og der er brug for vattæpper i liggestolen på terrassen og puder i havestolene. Vores tekstiler til boligen delt op efter de forskellige rum i hjemmet.

Til stuen.

Stuen er det rum, vi tilbringer meget af vores vågne tid i, når vi er hjemme og med smukke boligtekstiler kan du skabe de helt perfekte rammer for afslapning og byde gæsterne indenfor. Der skal ikke meget til for at sætte et personligt præg på din stue, med forskellige skønne tekstiler til hjemmet. Sofaen kan eksempelvis gøres mere komfortabel ved brug af sofapuder. Måske er dine egne puder neutrale, der kan det virkelig være godt at supplere med forskelligt mønstrede puder, eller puder i farver. Udover at give lyst til at sætte sig, og give god støtte, så kan mange puder nemlig samtidig være med til at fremhæve sofaen. Hav desuden en lækker plaid at sidde med i sofaen, så er du godt på vej til en hyggeaften.

Tekstiler til hjemmet – køkken.

I en travl hverdag er det ikke altid, man orker at gøre det store. Men hjemmets hjerte, opholdskøkkenet, kan sagtens få et hyggeligt udtryk uden de store ændringer. Ofte skal der ikke mere til end en bordløber, en vase med blomster, en dug eller nogle dækkeservietter. Stolene ved spisebordet kan desuden gøres mere komfortable ved brug af puder. Puder kan nærmest udrette mirakler, når det kommer til at sidde blødt, og samtidig skabe den rette stemning i køkkenet. Er du til enkle farver eller tryk, vi har begge dele her hos Egesgave. Se også vores køkkentekstiler lige her.

Soveværelsets boligtekstiler.

Når det kommer til indretningen af dit soveværelse, er det vigtigste, at du kan føle dig afslappet og har lyst til at opholde dig der både morgen og aften. Det er med at finde ud af, hvad du kan lide. Er du til en enkel maskulin stil, uden for mange farver, mønstre og nips, så kan du eksempelvis ved brug af et enkelt sengetæppe skabe et hyggeligt og afbalanceret rum. Du finder sengetæpper her.

Vi har udvalgt puder, sengetæpper, og plaider fra de bedste leverandører, så du hurtigt og nemt kan skabe det perfekte soveværelse. Er det gamle sengetøj ved at være slidt, så kan du, fuldende soveværelsets udseende med vores kvalitets sengesæt, både til dobbeltdyner og enkeldyner i super flotte designs. Alt vores sengetøj finder du her.

Med et hyggeligt soveværelse, kan du nemt fokusere på det vigtigste, nemlig at slappe af og få ny energi efter en lang arbejdsdag, eller blot lade op med en god bog.

Til badeværelset.

Et af de rum i boligen der skal være yderst funktionelt, tit er der rift om rummet i dagens tidlige stunder inden hele familien skal ud af huset. Så her er det vigtigt at du får skabt ro og orden, så alt fungere på en god måde. Måske virker det for dig, med stofposer til kosmetikken eller de praktiske lærredsposer til opbevaring af toiletpapir, gæstehåndklæder m.m. Hos os finder du også flotte badeforhæng i lækre designs og håndklæder i en god kvalitet. Her finder du alt vores badeværelsestilbehør

Jul

En tid på året, hvor vi samles til hygge med venner og familie. Vi gør lidt ekstra ud af bord dækningen, skifter bordløberen ud med en julebordløber eller en smuk juledug. Alt i boligen må gerne give en fantastisk følelse af hygge og en dejlig stemning. Hos mange kommer der masser af røde farver ind i indretningen, bl.a. med forskellige boligtekstiler, hvor andre foretrækker mere neutrale farver. Hos Egesgave finder du et blandet udvalg, i farver til denne højtid. Se vores juletekstiler her.

Se også vores mest populære kategorier