3 tekstil favoritter til badeværelset

3 tekstil favoritter til badeværelset

Som indkøber af forskellige tekstiler til badeværelset og resten af boligen, så har jeg nøje udvalgt mine 3 favoritter. Lækre tekstiler der skiller sig ud fra de andre, på en eller anden måde. Indretnings-verdenen forandrer sig lyn hurtigt i designs og farver alt efter sæson og trends. Dette gør sig også gældende inden for de forskellige boligtekstiler.

Her vil jeg komme med mine 3 favoritter af tekstiler til badeværelset eller gæstetoilettet. Jeg har valgt lækre håndklæder, skridsikre bademåtter og flotte bruseforhæng. Dem alle med tanke på en varm og lækker badeværelses-stemning, med blødhed og komfort efter badet. Samt at vi alle fortjener en start på dagen, hvor vi omgiver os i en behagelig atmosfære der giver os en positiv oplevelse med for resten af dagen.

Morocco - håndklæder fra Mette Ditmer

En af mine yndlings nye tekstiler af håndklæder, er Mette Ditmers håndklæder i morocco serien. De er så flotte og minder lidt om ægte hammam håndklæder, blot i mere bløde og vamsede materialer. De er ikke lige så tynde som de rigtige hammam tynde håndklæder.

Designet bringer tankerne hen imod 1001 nats eventyret med frynserne og det mørke mønster i grå og sort. Serien Morocco er lavet i ren Oeko-tex standard 100 bomuld. Fås som almindeligt håndklæde, badehåndklæde og bademåtte så du på badeværelset kan skabe en lækker og harmonisk indretning der matcher smukt. Se Morocco tyrkiske håndklæder her.

Morocco håndklæder fra mette ditmer til badeværelset - Fit 2000x2000

Luksus badeforhæng til badeværelset

Endnu en favorit er dette luksus badeforhæng grøn - jeg er vild med de grønne farver. Men forhænget fås også i sort, grå, mørkeblå, lys creme og en mere khaki brun farve i almindelig størrelse 180x200 cm og med ekstra længde 220cm. Så er du ikke til grøn, så finder du alligevel noget til enhver indretning af badeværelset.

Kvaliteten er i top - et tungt bruseforhæng lavet i rigtigt stof og nok mest vigtigt, det er klæbefrit. Hvilket er til stor glæde til alle jer, der har et badeforhæng der hele tiden klæber til kroppen. Designet er i et vaffelvævet mønster i en smuk army grøn farve der bringer et strejf af forår ind på badeværelset.

Luksus badeforhæng til badeværelset - Fit 2000x2000

Bademåtte - enkelt minimalistisk stil

Den sidste af de tre fans jeg har til badeværelsestekstiler er! Bademåtte 60x90 i enkelt klassisk stil. En råhvid måtte med svage grå tern, et meget enkelt mønster i minimalistisk og klassisk design til badeværelsesgulvet. En lækker blød måtte at stå på efter badet eller blot ved håndvasken mens du klarer den daglige personlige hygiejne.

Bademåtten er lavet i ren bomuld i størrelsen 60x90 cm. med skridsikker latex bagside. Med sit enkle design er den også anvendelig i køkken, entre eller bryggers.

Bademåtte enkelt minimalistisk stil - Fit 2000x2000

De 3 tekstil favoritter passer med…

De 3 favoritter passer ikke sammen stilmæssigt i indretningen. Men hvis du spørger mig hvad jeg ville vælge af tekstiler til baderummet sammen med hver af mine favoritter så får du mine bud her:

  • Her kan du udover håndklæder få bademåtte i samme design, farve og serie. Bruger du badeforhæng ville jeg vælge et ensfarvet sort eller gråt. Til opbevaring kan du gå efter en stofpose i sort til ekstra toiletruller eller vasketøj, hvid du har det på badeværelset.
  • Til luksus badeforhænget i grøn ville jeg finde både grønne håndklæder og bademåtte der matcher farven. Det kan være svært men du kan også gå efter en lidt mere mørkegrøn farve.
  • Til den klassiske bademåtte ville jeg gå efter grå håndklæder og bademåtte men du kan også vælge at bruge andre tekstiler i råhvide nuancer.

Det var mine bud på 3 tekstil favoritter til badeværelset. Vil du gerne have mere inspiration til indretning af en oase på badeværelset? Så ta et kig på blogindlægget om moderne sort badeværelsetilbehør her.