vintage vindue

Genbrug af gamle vinduer

Vores smide ud kultur er heldigvis ikke in mere. Efter krisen startede for et par år siden, er det blevet til en trend med genbrug af diverse ting og sager. Både personlige men abssolut også ting til vores boliger. Staldvinduer og andre gamle vinduer er mega hyggelige og kan snilt skabe en romantisk stemning i hjemmet.

Hæng et gammelt vindue op.

Jeg har fundet et rigtig fint gammelt rundt vindue. Dette vindue er hængt op i loftet, med 2 kroge og lidt ståltråd. På den ene side af vinduet i hver ende har jeg monteret et ophæng. Jeg har valgt et med lidt krummelurer, i jern fra Ib Laursen som normalt bruges til ophæng af lanterner i boligen. På en tur i skoven fandt jeg en smuk gren, som nemt kunne lægges i hullerne på hvert ophæng.

Ved juletid hængte jeg nogen sødt julepynt op på grenen. Nu hænger der rå hjerter af naturtræ og en enkelt kunstig blomst. Super kært... Men du kan bruge grenen til alverdens ting. F.eks. til at holde styr på dine halskæder - små fyrfadsstager med hank. Levende lys er altid hyggeligt. O.S.V.

Genbrug af gamle vinduer - her til dekoration og pynt

Staldvindue som bord.

Man kan være heldig at finde nogle gamle staldvinduer på diverse loppemarkeder rundt omkring. Jeg fandt et vindue med sprosser, hvor der manglede et glas og et andet var revnet. Men det er jo netop det der er super charmerende ved genbrugs ting. En gammel tønde fandt jeg også - og ja så havde jeg jo lige et nyt lille hyggeligt bord til stuen. En grøn plante - lidt lysestager eller andet hyggeligt brugskunst på bordet og du har skabt din egen unikke stil. Man kan også svejse nogle enkle ben til staldvinduet hvis man hellere vil have et mere stabilt bord. God fornøjelse...

Bord lavet af gammelt staldvindue