Moud Home

Interiør til den kvalitetsbevidste

Lækkert interiør i en prima kvalitet fra Danske Moud Home. Elegant og tidløst design i skandinavisk stil med øje for de unikke små detaljer er kendetegnet på Moud Homes designs. Produkter skabt med baggrund i en passion for lækkert interiør i en ekstra god kvalitet, der ikke bare holder, men holder sig smukke i mange år. Funktionalitet, æstetik og klassiske designs af boliginteriør til at skabe et moderne hjem der holder til hverdagens brug. Langtidsholdbare designs fra Moud Home er med til at skabe en indretning i boligen hvor du føler dig inspireret og godt tilpas.

Messing knopper børstet ø 2,5 og ø 3,2 cm dot knage og greb
Knager messing børstet kan bruges som knage eller knop på skuffer og låger
Møbelknop og knage runde sort til væg låger og skuffer

Danske Moud Home

De fleste af deres designs bliver produceret i Danmark eller Europa. Sammen med producenterne skaber de interiør i den bedste kvalitet. De kommer frem med deres nye produkter så snart de er produceret. Hvilket gør at du året rundt kan du finde nye lækre designs til hjemmet.

Stilrent badeværelsestilbehør

Moud Home designer blandt andet funktionelt og smukt badeværelsestilbehør i en tidsløs ånd der skaber en moderne og minimalistisk indretning på badeværelset. Badeværelseshylder, knager, toiletrulleholdere og håndklædeholdere i massiv messing eller sort metal i en førsteklasses kvalitet der holder til det daglige brug. Badeværelsesinteriør der udover det smukke design også skaber en inspirerende indretning.

Moud Homes badeforhæng

Her har de virkelig fået skabt et prima produkt. Deres badeforhæng er i en så lækker kvalitet. Et klæbefrit badeforhæng i tekstil der samtidig er tungt så det hænger rigtig flot på badeforhængsstangen, ligesom et gardin. De er i absolut luksusklassen.

Så vil du skabe en helhed i indretningen med kvalitetsprodukter med fine ekstra små detaljer, hvor det funktionelle er på plads. Så lad dig inspirere af de lækre designs fra Moud Home.