Nyheder til boligindretningen


Mode og trends til boligindretningen skifter ofte, uanset om du er vild med den rå nordiske stil - det enkle look eller måske den romantiske stil ! Der kommer hele tiden nyheder, nye farver, materialer og former som tilsammen skaber rammen om de nyeste trends.

Få ny boliginspiration og se udvalget af nyt bolig interiør her.
Find alt nyt boliginteriør her
 

Masser af grønne planter.

Planter og blomster har altid været en del af vores boligindretning. Vil du følge trenden, skal der flere grønne planter med i indretningen, både i form af de friske, men også de tørre blomster kommer frem igen, endda i rigtig stor stil. Tendensen viser også planter på plakater, billeder m.m.

Grønne planter er et hit i boligindretningen
Brug masser af grønne planter i indretningen
Tendensen er plakater med planter


Trends med glasting.

Ting i glas vinder mere og mere frem.
Vaser i forskellige former og farver - nærmest sat lidt tilfældigt på spisebordet er blevet en trend i boligindretningen, og meget gerne med forskellige blomster fra grøftekanten eller tørre buketter.
Anvender du glasting der er fremstillet i genbrugsglas, bidrager du til at spare på det samlede energiforbrug. Mix gerne dine glasvaser med smukke fyrfadsstager i klart eller farvet glas på bordet. Rigtig hyggeligt.

Se vores udvalg af glasting til hjemmet her.

Opbevaring i glas til køkkenet, er både enkelt og praktisk. Man kan altid se hvor havregrynet gemmer sig ! Og det er nemt at rengøre.


Find glasting til hjemmet - en stor trend
 
Se alle vores brune ting til hjemmet her
brune ting til hjemmet her

Brune nuancer hitter!

Efter en periode med heftige farver i boligindretningen, som boheme stilen, så viser tendensen sig nu at gå mere efter de afdæmpede brunlige nuancer. Vi inviterer hermed naturen indenfor og maler igen med jordfarver, køber møbler i mørkt genbrugstræ og indretter i boligen med tekstiler og interiør i de mere neutrale og rolige brune naturfarver. Ikke uden grund, da disse farver taler til vores sanser og skaber ro og harmoni i indretningen.

Få ny inspiration og se alle vores brune ting til hjemmet her.