KUNDESERVICE 23965233  -   LEVERING 1 - 3 hverdage  -  FRI FRAGT OVER 800 DKK  -  

Ib Laursen

Ib Laursen forhandler.

Herunder finder du masser af skønt brugskunst fra Ib Laursen som er en af vores yndlings leverandører. Ib Laursen er en af de førende trendsættere inden for brugskunst til boligindretningen i hjemmet. Vi har valgt at være Ib Laursen forhandler da de har et stort udvalg i skønt brugskunst som spreder sig over et stort sortiment.

I forskellige perioder på året kører vi Ib Laursen brugskunst udsalg hvor der er gode tilbud til dig. Er du interesseret i Ib Laursen udsalg online kan du vælge at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så sender vi dig de gode tilbud på mail når vi starter udsalg med Ib laursen brugskunst.

Du kan også kigge på Ib Laursen kataloger online og finde masser af inspiration til din bolig indretning. Find Ib Laursen brugskunst online lige her >>

Finder du ikke lige hvad du søger fra Ib Laursen online her, så skriv eller ring til os og vi finder ud af om vi kan skaffe det hjem eller om vi har det i den fysiske butik ved Næstved.

1 til 32 ud af 390

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 32 ud af 390

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x