Brugskunst og interiør

Nyheder

Vintage brugskunst til hjemmet i Egesgave's online shop!

Er du også vild med flot brugskunst og interiør til dit hjem? Uanset om du er til nordisk stil, romantisk indretning, tidsløse designs eller den franske vintage-stil, så er du hjertelig velkommen til at gå på opdagelse i min webshop. Jeg stræber efter at have et bredt udvalg af smukt brugskunst til hjemmet i forskellige stilarter, så du kan finde præcis det, der passer til din indretning.

Skab stemning med interiør til hele boligen

I vores netbutik kan du shoppe dyr og billig brugskunst til køkken, stue, badeværelse, lidt for enhver smag. Du finder gode gaveidéer til hende, specielt udvalgt af Egesgave.dk. Et stort sortiment af boligtekstil i form af plaider og lækre vattæpper fra Ib Laursen i en prima kvalitet, puder, håndklæder og sengetøj. Du kan også finde tekstiler til køkkenet eller købe potter og brugskunst til haven, terrassen og altanen.

Udvalget er stort, med både praktiske ting, som vi alle bruger i hverdagen f.eks. badeforhæng samt små nipsting og pyntegenstande som lysestager, der skaber hygge og stemning. Egesgave.dk forhandler også den populære kalkmaling til møbler og tilbehør, såsom stencils og voks, der nemt og billigt kan forvandle dit hjem, uden køb af nyt interiør.

Når det kommer til at tilføje varme og naturlig charme til indretningen, er brugskunst i træ og flet det perfekte valg. Træ og flet som pil, er et materiale, der aldrig går af mode. Det tilføjer en varme og en følelse af hygge til ethvert rum. Brugskunst træ og flet er ikke kun smukt, men også praktisk. Det er holdbart og kan modstå daglig brug. Det er også et bæredygtigt valg, da træ og pil er et naturligt materiale. Flettet pil er perfekt til at organisere og opbevare forskellige ting i dit hjem.

I de forskellige sæsoner på året, finder du også et bredt udvalg af nostalgisk brugskunst til jul og påske. En webshop med salg af brugskunst online, hvor du kan afhente dine varer på lageret ved Næstved eller få dem sendt. Udforsk webshoppen og opdag den naturlige skønhed af flot brugskunst. Du vil blive inspireret af de forskellige designs og muligheder, der passer til enhver indretning og stil både ude som inde.

Smukke detaljer med brugskunst i dit hjem

Hvis du, ligesom mig, er grebet af bolig indretning og dekoration i hjemmet. Så det oser af hygge og charme, gerne med et personligt touch !! Så ved du, at det betyder alverden med de små detaljer i indretningen. Det kan være " Nogle keramik vaser " der lige mangler, eller står forkert. Måske har du lige malet i boligen og trænger til noget nyt sjovt vægpynt ? Det kunne være et fedt stort vægur, et sjovt metalskilt med citat eller måske er du kreativ og vil selv male en dekoration op på din væg? Det kan du med vores dekorative maleskabeloner.

Alle disse små detaljer, kombineret med din personlige stil, skaber det hjem du drømmer om. Gør det til en helhed, som er vigtig for at du kan slappe af og nyde dit hjem, efter en lang dag på jobbet. Hvis du har " Ro på for øjet " som min gode veninde (som i øvrigt er uddannet dekoratør) siger, så har du fundet din stil og stemning i hjemmet.

Ta' et kig rundt i vores boligtilbehør webshop, hvor du finder skønt brugs kunst til hjemmet og haven i både nordisk, romantisk og vintage stil. Eller lad retro brugskunst være en del af din indretning og skab et rum, der er fyldt med charme og personlighed.

Inspiration og idéer til indretning i hjemmet og haven

På Egesgaves boligtilbehør webshop finder du også forskellige idéer og inspiration til hvordan du kan indrette dig i boligen. Bloggen har et stort soveværelse tema med alt lige fra farvevalg af vægge til sengetæppe og pude styling. DIY idéer og guides til hvordan du nemt kan male med kalkmaling udendørs, lave en knagerække til hvordan du vasker sengetøj og mange flere indretnings tips.

Trendy brugskunst til hjemmet, gode tilbud og smilende service

Egesgave.dk følger de seneste trends og forhandler interiør og boligting fra nogle af de førende mærker, såsom Ib Laursen, Chic Antique, Wenko, Maileg og Mette Ditmer. Brands der er meget forskellige, lige fra Dansk design til franske farverige motiver. I menuen under mærker finder du mere om fakta om de forskellige mærker. Vil du se hvad kunderne siger om os? Så kan du finde egesgave trustpilot her

Du får personlig service, gode tilbud og hurtig levering - og altid med et smil herfra.

Kærlig hilsen, Gitte Ellehauge Jessen.