Dobbeltdyne Sengetøj

Dobbelt dynebetræk i moderne design!

Her hos Egesgave finder du dobbeltdyne sengetøj i forskellige størrelser fx 200x220. I smarte moderne designs og mønstre fx med fjer, tekst eller blomster i flotte farver, neutrale eller farverige. Alle sammen sæt, der vil gøre det til en fornøjelse at komme ind i soveværelset og krybe under den store dobbelte dyne. Uanset om du elsker det romantiske, neutrale eller det mere enkle og minimalistiske look i soveværelset, har vi lidt for enhver smag. Når du køber sengetøj til dobbeltdyne hos os, er der altid 2 pudebetræk med til 1 dynebetræk i et sæt. Vi har dobbelt dynebetræk i forskellige materialer som flonel, ren bomuld, mikropercal eller det mest populære, som hos os er det lækre bomuldssatin. Populære Brands som Mette Ditmer med dobbeltdyne sengetøj 200x220 der følger de enkle rene linjer, hvor kvalitet og design går hånd i hånd. Se også vores flotte sengetæpper, der passer til den store dobbeltseng. Udvalget af dobbelt dynebetræk vil hos os variere, alt efter mode og trends i farver og print, årstid og efterspørgsel. Vi fører flere forskellige størrelser af sengetøj til dobbeltdyne. Se mere om de forskellige størrelser her

« 1

Flere størrelser af dobbeltdyne sengetøj

Ligesom dobbeltdyner findes i forskellige størrelser, gør dobbelt sengetøj det også. Så et godt råd til dig er at tjekke størrelsen på dynen, inden du handler nyt dobbeltdynebetræk. Hvad enten det er til dig selv eller hvis du køber det som en gave. Med dobbelt sengetøj 200x220 og dyne selvfølgelig eller det der et nummer større, har du en så stor størrelse at de fleste vil kunne putte dynen ind under fødderne, uden at du bliver koldt og bar rundt omkring skuldrene. Selvfølgelig er der noget der er meget høje og der ville jeg vælge den helt store model, som hedder 220x240. De mest anvendte her i Danmark, er betræk til dobbeltdynen i størrelsen:

      • 200x220 cm.
      • 220x240 cm.

Men vi har også dobbelt dynebetræk i størrelsen

      • 200x200 cm.

Men denne sidste størrelse er på vej til at udgå fra de førende leverandører, da efterspørgslen på denne størrelse bliver mindre og mindre. Det hænger helt sikkert sammen med at vi mennesker bliver højere og har brug for den ekstra længde i både vores dyner og sengetøj. Så hvis du er ved at købe ny dobbelt dyne, er det lige en ting som du skal tage med i dine overvejelser inden du handler. Det er jo ikke rart at have en helt ny dyne, som man ikke kan finde og købe sengetøj i samme størrelse til !

Hvilken kvalitet, materiale og vævning skal jeg vælge

Her er det helt klart, din smag og erfaring med de forskellige materialer og kvaliteter der gør sig gældende. De fleste fortrækker jo altid det ene frem for det andet fx vil nogen altid have lukning på dynebetrækket med lynlås, hvor andre ligesom jeg selv, helst vil have med knapper. Nogen køber kun varmt flonel, andre altid glat satin. Hvad du skal vælge af nyt sengetøj til din dobbeltdyne, er helt klart en smagssag, men jeg har skrevet lidt om materialer, vævninger og forskellen på sengesæt i forskellige kvaliteter her. Hvilke jeg håber gør det nemmere for dig, at vælge og finde det du syntes passer bedst til dig.

Vedligeholdelse af dit dobbeltdyne sengetøj

Når du har købt eller fået nyt dobbelt sengetøj, skal det vaskes før brug. Tjek altid vaskeanvisningen for at se hvilke temperaturer der anbefales. Og vi hos Egesgave anbefaler altid at vaske det med vrangen ud af. Hvor ofte det skal vaskes, hvor tit det skal skiftes og mere om hvordan det skal vaskes, finder du i vores guide om vask af sengetøj lige her.