Populære produkter til soveværelset

Nogle af de mest populære produkter til soveværelset som ny inspiration til indretning med ting og pynt i dit soveværelse. Indretning af soveværelset er nemlig vigtigere end hvad mange af os umiddelbart tror. Soveværelset er et af de rum i vores bolig, dér hvor vi skal føle os afslappede og veludhvilede. Med trendy indretning kan du skabe en god stemning og ro i soveværelset. Står du over for en større make over af soveværelset eller bare vil forny i indretningen så se vores blogindlæg om soveværelse inspiration her

Ting og pynt i dit soveværelse

Med forskellige ting og pynt kan du skabe den stemning du er vild med, om det er romantisk eller moderne nordisk. Fx kan du til det romantiske soveværelse finde ting som citater og vægpynt der skaber hygge, flotte pyntepuder og vintage ure til enten sengebordet eller væggen. Den nordiske stil afspejles meget i et enkelt lidt råt look. Her kan du fx indrette med pynt som smarte metal hylder og knager i factory style, opbevaringskurve i metal og masser af planter i flettede kurve. Som alle er produkter der er meget populære og hitter i tidens trends.

Bøjlestang til loft i eg hængt op i loft med jakker i entre
« 1

Farver i soveværelset

Ønsker du en jordnær og blød atmosfære, kan du gå efter indretning i en rolig farve til soveværelset. Indret hyggeligt med jordfarver, støvede farver og naturmaterialer. Både i interiør såvel som tekstiler og vægfarver til soveværelset. Eller måske er du mere til et romantisk soveværelse? Så gå efter blødt sengetøj, store sengetæpper og masser af fine pyntepuder til sengen i soveværelset. Vælg gerne lyse farver som hvid, sand, beige og rosa, generelt pastelfarver.

Måske er du til friske farver i soveværelset? En god og nem løsning til et mere farverigt soverum, er fx at male en væg eller et møbel med kalkmaling i en frisk farve, som grøn eller blå der er meget populære farver til soveværelset.