Håndklæder

Lækre håndklæder i god kvalitet.

Flotte og bløde håndklæder i lækker kvalitet, til badeværelset fra bl.a. Mette Ditmer og Algan. I både små og store størrelser. Som helst skal efterlade dig med en tør, dejlig blødt og lækker fornemmelse i kroppen og ikke være stift, kradsende og fnuggende. Vi vil alle gerne have både gæste- og badehåndklæder med god sugeevne, i lækker kvalitet og gerne i flotte designs og farver, som passer ind sammen med alt andet badeværelsestilbehør og selvfølgelig stilen på badeværelset.

Udvalget variere med både de populære Tyrkiske Hammam, de mere almindelige og de fine i bomulds strik.
2

Indret med stemning

Badeværelset er et af de rum i boligen, der ofte bliver brugt meget. Nemt er det her, at skabe stemning med tekstiler. Fx lækre håndklæder, vaskeklude og flotte badeforhæng i samme farver, nuancer og design. Det kunne være stribede, ternede eller måske fortrækker du helt ensfarvede Har du et helt hvidt badeværelse Den romantiske type, kunne vælge de fine pastelfarver til deres tilbehør, den stilfulde ville nok være mere til de mørke og dybe farver på deres tekstiler. Har du et blåt badeværelse eller gæstetoilet Kunne et godt bud være en fin kontrastfarve! Fx tekstiler i grønne farver til dig der godt kan lide farver, men stadig i det rolige look. Er du derimod vild med pangfarver, kunne de orange nuancer være et hit til det blå baderum. Den minimalistiske indretning, skabes ved at vælge designs med rene linjer i neutrale og rolige farver. Selvfølgelig er det ikke kun tekstilerne, der skaber stemningen, men også alt andet småt tilbehør på dit badeværelse.

Er du en aktiv vandhund

Så vil jeg helt klart anbefale dig at prøve vores Hamam håndklæder fra Algan. Vævet i 100 % slidstærkt bomuld og indfarvet med naturfarver. De tørrer lynhurtigt og er dejligt store, så de rigtigt kan svøbes rundt om kroppen efter et dejligt varmt bad! Måske er du vinterbader Når du er færdig med det kolde havvand, er de perfekte til turen op til saunaen, da de netop er store nok til at kunne bruges som sarong. Når familien skal på den årlige rejse til syden, er de super praktiske. De hverken vejer eller fylder meget, når kufferten skal pakkes. Og når turen går til stranden, har du både badehåndklæde og sarong med. Meget populære til både sport, strand og ferie. Fås i mange farver og mønstre, så fordi du er praktisk, behøver du ikke at gå ned på hverken kvalitet eller design.

Håndklæde i moderne oldemor strik…

Hvem kan stå for oldemors strikkede håndklæder Her i en lidt mere moderne stil, med farver i tiden trends. Perfekte til brug i både køkken, bryggers, gæstetoilet eller badeværelset. Som køkken- eller gæstehåndklæde, strikket i 100 % bomuldsgarn. Fås i flotte farver, i en god størrelse og i dejlig blød kvalitet.

Et godt råd

Læg altid dine ny indkøbte håndklæder, ( gælder i øvrigt også viskestykker ) i en balje med koldt vand i 24 timer. Det forbedrer sugeevnen og dermed tørreevnen og fjerner alt overskudsfarve. Giv dem derefter en tur i vaskemaskinen, alt dette skal gøres inden brug. Tjek altid vaskeanvisningen først! Meget kan vaskes på 60 grader, men ofte er det nok med 40 grader. Meget snavset anbefales 60 grader, mindre beskidt vaskes ved 40 grader og dermed skåner du både stoffet og miljøet.