Wenko

Tilbehør til badet fra Wenko

Wenko er et tysk firma, med et kæmpe sortiment af smarte løsninger og produkter til hele boligen. I Danmark, er Wenko mest kendt for deres badeværelsestilbehør, men har også masser af produkter, inden for køkkentilbehør, strygning og praktiske opbevaringsmuligheder til boligen.

Sæbedispenser og forhæng til bad

Her i vores Wenko online shop, finder du blandt andet badeforhæng i stof og plast, i forskellige designs og materialer. Forhæng til bad, med smart flex system, hvor det er nemt og hurtig ophængning, uden brug af ringe. Smarte sæbedispensere, toiletbørster og tandkrus i forskellige serier, i materialer som keramik og glas. Praktiske, bløde bademåtter, væghylder og hjørnehylder til bad i rustfrit stål, plast og bambus. Find ny inspiration til dit badeværelse i alle deres produkter online her.

« 1

Bredt sortiment hos Wenko

Wenko's udvalg er bredt, med ca. 6000 varer. Hvert år fremstiller de i samarbejde med designere og udviklere ca. 500 nye produkter. Efter deres motto " Den gode ide' " og hvor bæredygtighed og miljøbevisthed er integreret i deres forretningsprocesser. Med mere end 1000 patenter, kendetegnes deres kvalitetsprodukter med et højt forbrugsniveau i en rimelig prisklasse.

Wenko startede helt tilbage i slutningen af halvtredserne, med udvikling af det første strygebetræk i Tyskland. Derefter har de udviklet sig, til en prestigefyldt leverandør af tilbehør til bad, køkken og stue i Europa, Kina og USA.