levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

Ring til kundeservice 23 96 52 33

Diverse køkkengrej

Lækkert køkkengrej online til hjemmets hjerte rum.

Her finder du billigt køkkengrej til indretningen i køkkent. Masser af fine ting til køkkenet som er med til at skabe en hyggelig stil. Vores bestselles er den flotte serie med kogebogsholder - holder til køkkenrulle - kaffefiltre og servietter i hvid / creme farvet fra Ib Laursen. En anden populær vare inden for køkken grej er den flotte tallerkenholder i dejlig fransk landstil som bare er super skøn til indretningen i køkkenet. Ta' evt. også et kig på vores fine køkkentekstiler ellers find inspiration i vores køkkenudstyr online her.

1 til 32 ud af 46

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Fil de fer kurv

  Skøn fil de fer Kurv med hank til æg, løg i køkkenet eller som kurv til klemmer i haven. Populær kurv i metal som er sød stående på køkkenbordet - eller hæng fil de fer kurven på en knage med løg. Hyggeligt. Her får du den lille fil de fer kurv på billedet.

  Størrelse 21 x 12,5 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Opbevaringsdåser til køkken

  Retro opbevaringsdåser til køkkenet. Sæt med 3 stk. dåser til opbevaring af kaffe, te og sukker, i farver der matcher hinanden. Skab ro og orden i køkkenet, med sjov retro stil.

  Sæt a' 3 stk. i størrelse 19 x 11,5 cm.

  Vis detaljer
  119,00 DKK

 • Bordskåner med blomster

  Super kær bordskåner med blomster i metal. Udover at bruge den som bordskåner på spisebordet i køkkenet, kan den bruges til potteplanter gerne med lidt andet dekoration sat eller lagt ved siden af. Du undgår mærker / pletter i vindueskarmen. 

  Størrelse 22,5 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Flaske med patentprop

  Rigtig fin stor flaske med patentprop i hvid. I køkkenet er det ikke til at undvære disse flasker med patentprop hvis du laver hjemmelavet saft af f.eks. hyldeblomst. Denne flaske med låg er med mærke foran, hvor der står " My best recipe - HOMEMADE - 100 % Original " En super sød gaveide.

  Størrelse 30,5 x 11 cm.

  Vis detaljer
  79,00 DKK

 • Evighedskalender i træ

  Populær er denne Eternity kalender fra House Doctor, i stilfuldt enkelt design. Evighedskalenderen i træ, er med klodser, lavet i smukt nordisk stil, i bøgetræ med sorte bogstaver og tal. Kalenderen er med dag - dato og måned, der blot skal vendes for at få vist den rigtige dato.

  Størrelse 8 x 12 x 10,5 cm.

  Vis detaljer
  199,00 DKK

 • Opbevaringsdåse

  Super flot opbevaringsdåse i metal med påsat yndigt blomster motiv og blonde. God til opbevaring af småkager i køkkenet - fyrfadslys i stuen eller diverse småting på kommoden i soveværelset. 

  Størrelse 20 x 7,5 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Metalkurv

  Patineret kær metalkurv med hank. God hvid metalkurv til frugt - løg - æg - eller put en serviet i og på morgenbordet med morgenbrød. Denne metalkurv er også fin ude foran hoveddøren med lidt pyntegræskar - grankogler - planter eller lign. alt efter årstiden.

  Størrelse 30 x 31 cm.

  Vis detaljer
  139,00 DKK

 • Glasflasker med patentprop.

  4 stk. super fede glasflasker med patentprop i smart metalholder med hank. Fyld disse lækre glasflasker med vand, saft eller lign. Metalholderen hvori de 4 glasflasker kan stå er smart til skovturen eller når der er mange gæster på terrassen.

  Størrelse 28 x 20 cm.

  Vis detaljer
  299,00 DKK

 • Kogebogsholder træ hvid

  En smart kogebogsholder til køkkenbordet. Her i træ, i hvid og med hjerte øverst. Praktisk er det med kogebogen, stående i kogebogsholderen mens du har fingerene i dejen eller til strikkeopskrifterne, så hænderne kan arbejde frit.

  Størrelse 32 x 31 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Kurv metal til opbevaring

  Smart kurv i metal trådnet med 2 åbne hanke. En praktisk firkantet metal kurv til opbevaring af løg, olie flasker m.m. i køkkenet eller til dine håndklæder på hylden i badeværelset.

  Størrelse 16,5 x 26,5 x 34 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Metalsaks

  En populær metalsaks til plantebordet eller i hobby værelset. Her i factory sort. En god og praktisk saks til diverse småting.

  Størrelse 8,5 x 16 cm.

  Vis detaljer
  49,00 DKK

 • Aflangt fad til lys i zink

  Et lækkert aflangt fad til lys og dekorationer i zink med høj kant. Sand i bunden - et par bloklys og lidt sukkulenter, kogler eller kugler. Super dekorativt. Eller til en dekoration med oasis men husk plast i bunden. Fadet er ikke vandtæt.

  Størrelse 6 x 11,5 x 50 cm.

  Vis detaljer
  179,00 DKK

 • Sort lampe til loft factory

  Super lækker sort lampe til loft i Factory style. Perfekt til over plankebordet i køkkenet. Masser af patina og charme i denne lampe med snoet stofledning og loft roset.

  Størrelse 16,5  x 31,5  cm.

  Vis detaljer
  479,00 DKK

 • Vægstativ til glas m.m.

  Super smart vægstativ i metal til glas m.m. - Plads til 8 stk. glas. Et stativ der kan anvendes på mange måder - I køkkenet til glas og et par krukker i kurven - i dit udekøkken med potter med krydderurter og diverse grill redskaber hængende.

  Størrelse 43 x 62 x 20 cm. 

  Vis detaljer
  749,00 DKK

 • Kurv med hank i metal

  En dejlig stor kurv med hank i metal - Kurven er med billede af hane og teksten " Le Cog " på begge sider. En rummelig kurv med hank til indkøb, på skovturen eller som pynt med magasiner, strikkegarn eller plantet til med blomster foran døren.

  Størrelse 18 x 31 x 40 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Rist smal i tråd - Lysfad m.m.

  En kanon smal aflang rist i tråd - En rist der bare kan bruges til rigtig mange ting. Som bordskåner på spisebordet - til potteplanter & lysestager i vindueskarmen så du undgår pletter og fugt under dine potteskjulere - evt. som adventsstage som vist på billedet.

  Størrelse 3 x 10 x 45 cm.

  Vis detaljer
  69,00 DKK

 • Flotte servietringe sølv

  Rigtig flotte servietringe i sølv look, til stof og papirs servietter. En oval servietring i enkelt design, smuk til den elegante borddækning.

  Størrelse 3 x 5,5 cm.

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Marmeladeske

  Unik og fin marmeladeske i træ - sheeshamtræ. Udover marmelade er den god at bruge til oliven, dressing eller hvis du bruger fint drys, som chia frø over din yogurt / skyr.

  Størrelse 15 cm. lang.

  Vis detaljer
  30,00 DKK

 • Jutegarn på træspole

  Det populære jutegarn på træspole - Her får du 35 meter jutegarn, som kan bruges til pakkebånd på dine gaver, bind lidt jutegarn rundt om servietter når du pynter bord, som snor når du planter haven til og meget mere. 

  35 meter jutegarn.

  Vis detaljer
  119,00 DKK

 • Glas med låg og sugerør

  Super smart og populært glas med låg, og sugerør. Undgå at få dit drikkeglas fyldt med fluer, hvepse m.m. når du er i haven. Et glas krus i smart design med tekst og hank.

  Rummer 400 ml.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Tallerkenstativ med kroge

  Patineret skønt tallerkenstativ med 6 kroge til krus m.m. Plads til 9 tallerkener i dette sorte stativ til køkkenet. Tallerkenstativet er i metal i sort factory style.

  Størrelse 54 x 21 x 39,5 cm.

  Vis detaljer
  329,00 DKK

 • Lille kurv med hank

  En fiks lille kurv med hank til indsamling eller opbevaring af diverse fra haven. På badeværelset med ekstra ruller toiletpapir eller små gæstehåndklæder. Kurven er flettet i pil i den naturlige brune farve.

  Størrelse 15 x 19 x 25 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Avisholder til væg

  Enkelt avisholder til væg med glassider. Få styr på magasiner, aviser i køkkenet, på kontoret eller bøgerne i soveværelset med denne avisholder. Kurven er dekorativ med kunstige grønne planter eller skaller og andet fra naturen.

  Størrelse 23 x 26 cm.

  Vis detaljer
  229,00 DKK

 • Knage hvid

  Smart knage i hvid, til under hylde eller skab. Perfekt til opbevaring af krus eller dine viskestykker, så alt plads bliver udnyttet. Knagen er dobbelt i patineret look og skruer medfølger.

  Størrelse 5,5 x 5,5 cm.

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Retro køkkenvægt sort

  Super smart retro køkkenvægt med skål, i sort og blank. Køkkenvægten er med aftagelig skål. En køkkenvægt i gammeldags stil der er smart på køkkenbordet og praktisk at have ved hånden til dig der bager meget, eller hvis du vejer din mad af hver dag.

  Afvejer op til 5 kg.

  Vis detaljer
  379,00 DKK

 • Tapasbræt

  Et dejligt aflangt tapasbræt til servering, lavet i akacietræ. Udover til tapas kan du bruge det som spækbræt eller til servering af pålæg, snacks, ost, frugt m.m. Med snor til ophæng på væg eller krog.

  Størrelse 50 x 15 cm.

  Vis detaljer
  199,00 DKK

 • Rasmus Klump bestik i melamin

  Det sødeste Rasmus Klump bestik fra Mette Ditmer, når de små skal lære at spise selv. Dette sæt af bestik til børn, består af 1 gaffel, 1 kniv og 1 ske i melamin. Dette bestiksæt, er i hvid med billede af henholdsvis Rasmus Klump på ske'en - Pelle på gafflen og Pingo på kniven.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • House Doctor opbevaringspose

  Plads til det hele ? Med denne smarte House Doctor opbevaringspose til væg kan du få styr på alt din småopbevaring. Brug opbevaringsposen på badeværelset til små gæstehåndklæder - til opbevaring af badelegetøjet eller i soveværelset nær sengen til dine magasiner. Opbevaringspose lavet i kanvas i smart design.

  Størrelse 20 x 20 cm.

  Se flere opbevaringsposer & vasketøjsposer her

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Store klemmer til ophæng

  Få orden på kontoret med disse store klemmer til ophæng. Masser af muligheder - brug klemmerne til posters, beskeder til hinanden, som ophæng på din opslagstavle, til billeder og meget mere. Disse klips med tal er fine som adventskalender ved juletid.
  Du får her 1 sæt som består af 4 klemmer med tallene fra 1 - 4.

  Størrelse 3 x 15 cm.

  Vis detaljer
  69,00 DKK

 • Vægkurv

  En super fin vægkurv i metal til ophæng. Perfekt som magasinholder eller opbevaring af breve, regninger , kataloger m.m. på kontoret. Vægkurven er uden bagside i factory sort i Brooklyn style.

  Størrelse 22,3  x 8 x 30,3 cm.

  Vis detaljer
  129,00 DKK

 • Hvid knagerække i træ

  Super fin hvid knagerække i træ med 3 knager. Perfekt til overtøjet i entre'en, bryggers eller brug knagerækken med naturlig patina, i køkkenet til forklæder, viskestykker m.m.

  Størrelse 45 x 16 cm.

  Vis detaljer
  179,00 DKK

 • Små glasskåle med låg

  Fine små glasskåle med låg og mønster og bølger i kanten. En oval glasskål der kan anvendes til meget - Som sukkerskål, saltkar eller til småkager til kaffen - fetaost / oliven til salaten og eget andet... En glas skål i gammeldags mormor stil. Rigtig hyggeligt. 

  Størrelse 11 x 8,5  x 11 cm.

  Vis detaljer
  45,00 DKK

1 til 32 ud af 46

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x