levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

KUNDESERVICERing til kundeservice 23 96 52 33

Håndklæder

Lækre håndklæder i god kvalitet.

Flotte og bløde håndklæder i lækker kvalitet, til badeværelset fra bl.a. Mette Ditmer og Algan. I både små og store størrelser. Som helst skal efterlade dig med en tør, dejlig blødt og lækker fornemmelse i kroppen og ikke være stift, kradsende og fnuggende. Vi vil alle gerne have både gæste- og badehåndklæder med god sugeevne, i lækker kvalitet og gerne i flotte designs og farver, som passer ind sammen med alt andet badeværelsestilbehør og selvfølgelig stilen på badeværelset. 

Udvalget variere med både de populære Tyrkiske Hammam, de mere almindelige og de fine i bomulds strik.

27 vare(r)

pr. side

 • Gråt badehåndklæde med tern

  Lækkert gråt badehåndklæde med tern, i et endnu smukt design fra Mette Ditmer i serien ONE. Designet er omvendt på modsatte side, med lys grå ensfarvet og mørkegrå tern. Disse badehåndklæder er i god kvalitet, flot design og med god sugeevne.

  Størrelse 70 x 150 cm.

  Vis detaljer
  259,00 DKK

 • Gråt Mette Ditmer håndklæde

  Et lækker gråt Mette Ditmer håndklæde med prikker i serien ONE. Designet er omvendt på bagsiden - mørkegrå med hvide prikker. Disse håndklæder er i god kvalitet, i enkelt design med super god sugeevne.

  Størrelse 50 x 100 cm.

  Vis detaljer
  139,00 DKK

 • Tyrkiske håndklæder

  Tynde tyrkiske håndklæder hammam - her i en dejlig mørk rød farve med mønster. Et tyrkisk håndklæde der er hurtig tørrende, god sugeevne, tynde, så de vejer ikke meget, og fylder heller ikke meget i skabet eller tasken når du skal på stranden eller til sport. Perfekt badehåndklæde i et flot design, vævet i 100 % bomuld.

  Størrelse 100 x 180 cm.

  Vis detaljer
  325,00 DKK

 • Hammam håndklæde grøn

  Super lækkert hammam håndklæde i grøn med mønster. Vævet i 100 % bomuld. Du får her et håndklæde, der er tyndt med god sugeevne, som tørrer hurtig og det hverken fylder eller vejer meget. Et stort badehåndklæde i et flot design til badeværelset.

  Størrelse 100 x 180 cm.

  Vis detaljer
  325,00 DKK

 • Strikket håndklæde grønt

  Et rigtig fint strikket håndklæde, i en dejlig grøn farve også kaldet Meadow green. Disse fine strikkede køkkenhåndklæder er populære og er super charmerende i køkkenet. Skåner miljøet.

  Størrelse 40 x 60 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Håndklæder med frynser

  Håndklæder med frynser i et flot design med diamant mønster og striber i sort og creme farver. Et populært Hammam håndklæde med god sugeevne og hurtig tørrende. Dette håndklæde med frynser er vævet i 100 % bomuld med en natur hvid grundfarve. 

  Størrelse 65 x 100 cm.

  Vis detaljer
  100,00 DKK

 • Strikket gæstehåndklæde

  Smukt strikket gæstehåndklæde i mos grøn - en super lækker grøn farve. Dekorer på badeværelset med dine gæstehåndklæder rullet pænt sammen og læg dem i en sød fletkurv. Hyggeligt. Disse gæste håndklæder er i 100 % bomulds strik.

  Størrelse 40 x 60 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Hammam badehåndklæder

  Oliven grønne hammam badehåndklæder, med smukt diamant vævet mønster og frynser i enderne. Vævet i 100 % bomuld i slidstærkt, ikke fnuldrende kvalitet. Designet i Danmark med nordisk stil for øjet. Hammam badehåndklæder er også anvendelige som et ekstra tæppe eller sjal og super populære til sport, ferie og strand.

  Størrelse 100 x 180 cm.

  Vis detaljer
  325,00 DKK

 • Olivengrønne håndklæder

  Smukke olivengrønne håndklæder, hammam til badeværelset. Vævet i 100 % slidstært bomuld, med diamant mønster og frynser. Kombinationen af naturfarve og olivengrøn, skabt i et flot design passer vildt godt ind i den nordiske stil. Håndklæderne er lette og hurtigtørrende, fylder ikke meget i sporttasken eller skabet.

  Størrelse 65 x 100 cm.

  Vis detaljer
  100,00 DKK

 • Bordeaux håndklæder

  Super fine bordeaux håndklæder, Hammam til badeværelset. Bæredygtige tekstiler, med et enkelt design, indfarvet med naturfarver og vævet i 100 % bomuld. Håndklæder der tørrer hurtigt og hverken fylder ( Mere plads i skabet ! )  eller vejer ret meget. Praktisk når kufferten skal pakkes. Smuk kombination med bordeaux og naturfarve, til det klassiske look på badeværelset. 

  Størrelse 65 x 100 cm.

  Vis detaljer
  100,00 DKK

 • Håndklæder beige

  Fine håndklæder i beige, hammam i Kalp serien. Vævet i slidstærk bomuld og indfarvet med naturfarver. Her i flot design med rude mønster og frynser i enderne. Omvendt farve kombination på hver sin side af håndklædet. Beige og brune farver, kan nemt passes ind med mange andre farver på badeværelset. 

  Størrelse 65 x 100 cm.

  Vis detaljer
  100,00 DKK

 • Stribet håndklæde

  Flot stribet håndklæde i grøn og creme, lækker oliven grøn farve. Disse Hammam håndklæder er vævet i 100 % bomuld, tørrer hurtigt og er dejlig store. Giver en flot kontrast, frisk pust, til sorte og mørke badeværelser. Praktiske til sport, strand og ferie, da de er mega lette og ikke fylder ret meget.

  Størrelse 90 x 180 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Tynde håndklæder

  Flotte tynde håndklæder med striber, i lysegrå og creme. Disse Hammam håndklæder, kendetegnes ved netop at være tynde, så de tørrer hurtigt og fylder ikke meget i skabet. Vævet i 100 % slidstært bomuld. Her i stilfuldt design, til det moderne badeværelse. 

  Størrelse 90 x 180 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Store badehåndklæder tyrkiske hammam

  Smukke store badehåndklæder, i beige farver med mønster. Disse tyrkiske hammam håndklæder er vævet i bomuld - her med rude mønster, hvor forside og bagside er forskellig fra hinanden i farverne. Et stort badehåndklæde der er perfekt til strand, da det ikke optager så meget sand og nemt kan vikles rundt kroppen som en sharong eller til sports mennesket, da det ikke fylder eller vejer ret meget i sportstasken. 

  Størrelse 100x180 cm.

  Vis detaljer
  325,00 DKK

 • Hurtigtørrende badehåndklæde

  Et sikkert hurtigtørrende badehåndklæde - her vævet i sort og natur hvid 100 % bomuld. Badehåndklædet her er stribet i midten og med smukt diamant mønster for enderne og frynser. Disse hurtigtørrende badehåndklæder er store og kan nemt vikles løst rundt om kroppen. Udover på badeværelset er de gode til strand, sport - ferie m.m. 

  Størrelse 100 x 180 cm.

  Vis detaljer
  325,00 DKK

 • Sandfarvede strikkede håndklæder

  Lækre sandfarvede strikkede håndklæder i bomuld - Fine som gæstehåndklæder eller køkkenhåndklæder i en dejlig nougat farve. Et strikket håndklæde i den populære Mynte serie, der også kalder farven, latte farve. Ta' vare på miløet med et strikket håndklæde.

  Størrelse 40 x 60 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Strikkede køkkenhåndklæder blå

  Lækre strikkede køkkenhåndklæder i en dejlig blå farve, til køkkenet. Håndklædet er også anvendeligt som gæstehåndklæde. Strikkede køkkenhåndklæder i bomuld, i en super fin kvalitet i Mynte serien - her er det den blå farve der kaldes cornflower.

  Størrelse 40 x 60 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Mørkegrønne håndklæder Mette Ditmer

  Lækre mørkegrønne håndklæder fra Mette Ditmer, i et enkelt design. Håndklædet er 2 forskellige grønne farver, mørkegrøn og en lidt lysere støvet grøn. Kanten foroven og forneden er i en smuk brunlig kontrastfarve. God kvalitet og sugeevne til badeværelset.

  Størrelse 50 x 95 cm.

  Vis detaljer
  139,00 DKK

 • Grønne håndklæder 70x140

  Shades serien - Flotte grønne håndklæder 70x140 fra Mette Ditmer, i et enkelt design og en lækker kvalitet, med god sugeevne. Designet på disse håndklæder, er her lavet så kanten foroven og neden er i en lidt rustrød farve. Badehåndklæde i moderne design.

  Størrelse 70 x 140 cm.

  Vis detaljer
  259,00 DKK

 • Grå håndklæder Mette Ditmer

  Super flotte grå håndklæder i mette Ditmer Shades serie. Disse håndklæder er i et enkelt design i en super god kvalitet med en god sugeevne. Håndklædet er i 2 grå farver med kant foroven- og neden i en fin kontrast, en brunrød farve.

  Størrelse. 50 x 95 cm.

  Vis detaljer
  139,00 DKK

 • Bade håndklæde grå

  Lækkert bade håndklæde 70x140 cm. i flotte grå farver. Serien her hedder Shades fra Mette Ditmer, som er kendt for sit enkle design i nordisk stil i en super lækker kvalitet. Håndklædet her er i 2 grå farver - perfekt til dig der elsker de mørke farver.

  Størrelse 70 x 140 cm.

  Vis detaljer
  259,00 DKK

 • Røde håndklæder strikket

  Super flotte røde håndklæder, strikket i den populære Mynte serie fra Ib laursen. Et håndklæde der kan bruges i køkkenet, eller som gæste håndklæde. Strikket i 100 % bomuld i en flot rød farve.

  Størrelse 40 x 60 cm.

  Vis detaljer
  99,00 DKK

 • Mørke rødt håndklæde Rasmus Klump

  Lækkert Rasmus Klump håndklæde, i mørke rød med hvide prikker på den ene side og hvor farverne er omvendt på den anden. Dejlig blød kvalitet med god sugeevne. Rigtig Rasmus Klump stil. Lavet i 100 % bomuld.

  Størrelse 70 x 140 cm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK

 • Store og bløde håndklæder

  Utroligt lækre store og bløde håndklæder i sort og hvidt mønster. Disse badehåndklæder er vævet i 100 % bomuld med bløde frotte bobler og frynser i enderne. Et sikkert valg når der gives en gave eller købes nye håndklæder til badeværelset.

  Størrelse 90 x 160 cm.

  Vis detaljer
  375,00 DKK

 • Bløde gæstehåndklæder sort og hvid

  Super bløde gæstehåndklæder i sort og hvidt mønster med frynser. Dette gæstehåndklæde er vævet i 100 % bomuld med mega bløde frotte bobler. Et sikkert valg når der skal nye håndklæder i badeværelset eller i køkkenet.

  Størrelse 45 x 100 cm.

  Vis detaljer
  175,00 DKK

 • Tyrkiske hammam håndklæder beige

  De populære tyrkiske hammam håndklæder - her med zig zag mønster i beige farver. Disse håndklæder er hurtigtørrende og super lette. Perfekt til sport, strand m.m. Et tyrkisk hammam håndklæde der er vævet i 100 % bomuld med forskellig for og bag side og frynser i enderne. Bemærk at håndklæderne er store nok til at vikle løst om kroppen.

  Størrelse 100 x 180 cm.

  Vis detaljer
  325,00 DKK

 • Rosa håndklæder

  Fine rosa håndklæder, Hammam med striber, mønster og frynser. Et lækkert stort håndklæde, i flot design - der hverken fylder eller vejer ret meget, hvis du sammenligner med frottehåndklæder. Vævet i 100 % bomuld og anvendeligt som både strand- og badehåndklæde.

  Størrelse 100 x180 cm.

  Vis detaljer
  325,00 DKK

27 vare(r)

pr. side

Indret med stemning

Badeværelset er et af de rum i boligen, der ofte bliver brugt meget. Nemt er det her, at skabe stemning med tekstiler. Fx lækre håndklæder, vaskeklude og badeforhæng i samme farver, nuancer og design. Det kunne være stribede, ternede eller måske fortrækker du helt ensfarvede? Har du et helt hvidt badeværelse? Den romantiske type, kunne vælge de fine pastelfarver til deres tilbehør, den stilfulde ville nok være mere til de mørke og dybe farver på deres tekstiler. Har du et blåt badeværelse eller gæstetoilet? Kunne et godt bud være en fin kontrastfarve! Fx tekstiler i grønne farver til dig der godt kan lide farver, men stadig i det rolige look. Er du derimod vild med pangfarver, kunne de orange nuancer være et hit til det blå baderum. Det minimalistiske look, skabes ved at vælge designs med rene linjer i neutrale og rolige farver. Selvfølgelig er det ikke kun tekstilerne, der skaber stemningen, men også alt andet småt tilbehør på dit badeværelse.

 

Er du en aktiv vandhund?

Så vil jeg helt klart anbefale dig at prøve vores Hammam håndklæder. Vævet i 100 % slidstærkt bomuld og indfarvet med naturfarver. De tørrer lynhurtigt og er dejligt store, så de rigtigt kan svøbes rundt om kroppen efter et dejligt varmt bad! Måske er du vinterbader? Når du er færdig med det kolde havvand, er de perfekte til turen op til saunaen, da de netop er store nok til at kunne bruges som sarong. Når familien skal på den årlige rejse til syden, er de super praktiske. De hverken vejer eller fylder meget, når kufferten skal pakkes. Og når turen går til stranden, har du både badehåndklæde og sarong med. Meget populære til både sport, strand og ferie. Fås i mange farver og mønstre, så fordi du er praktisk, behøver du ikke at gå ned på hverken kvalitet eller design.

 

Håndklæde i moderne oldemor strik…

Hvem kan stå for oldemors strikkede håndklæder? Her i en lidt mere moderne stil, med farver i tiden trends. Perfekte til brug i både køkken, bryggers, gæstetoilet eller badeværelset. Som køkken- eller gæstehåndklæde, strikket i 100 % bomuldsgarn. Fås i flotte farver, i en god størrelse og i dejlig blød kvalitet.

 

Et godt råd

Læg altid dine ny indkøbte håndklæder, ( gælder i øvrigt også viskestykker ) i en balje med koldt vand i 24 timer. Det forbedrer sugeevnen og dermed tørreevnen og fjerner alt overskudsfarve. Giv dem derefter en tur i vaskemaskinen, alt dette skal gøres inden brug. Tjek altid vaskeanvisningen først! Meget kan vaskes på 60 grader, men ofte er det nok med 40 grader. Meget snavset anbefales 60 grader, mindre beskidt vaskes ved 40 grader og dermed skåner du både stoffet og miljøet.

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x