Kalkmaling

Kalkmaling forhandler - Vintage Paint fra Jeanne d'Arc Living.

Er du en af dem der elsker at male møbler, æsker, vægge m.m. og sætte dit eget præg på din indretning i hjemmet. Så er Egesgaves brugskunst kalkmaling forhandler, og det vil helt sikkert vil være noget for dig. Du slipper for en del forarbejde af dine møbler da kalkmalingen klæber på det meste uden at du skal slibe og male med grunder først, en rigtig tøse maling. Jeanne d'Arc Living har udviklet denne kalk maling eller som de har navngivet den " Vintage Paint - matt furniture paint " efter gamle kalk - og kridt baserede malinger men her i moderne udgave. Der er udelukkende anvendt naturlige ingredienser i kalk malingen og den kan anvendes af allergikere. Desuden er denne kalkmaling vandbaseret og miljøvenlig. Hvis du ønsker specielle farver kan du selv blande farver med kalkmalingen ellers har Jeanne d'Arc Living lavet 60 skønne bløde farver.

Se mere om hvordan du maler med Vintage Kalkmaling lige her >>

65 til 72 ud af 72

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

65 til 72 ud af 72

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kalkmaling til møbler.

Vintage Paint Jeanne d'Arc Living er udviklet netop specielt til møbler men kan anvendes til meget andet, du kan male gulve - zink - stof m.m. Møblerne vil bevare den autentiske matte og kalkede overflade som i de gode gamle dage. Når du maler møbler og ligende med Vintage Paint kalkmaling skal du skal du efterbehandle og lave patineringen med voks for at dit emne bliver vandafvisende og nemt at rengøre. Hvis du maler gulve med vintage maling skal du forsegle det med voks eller gulvolie.

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x