levering 1 - 3 hverdage  LEVERING 1 - 3 HVERDAGE - FRI FRAGT OVER 499 DKK - BYT OG AFHENT PÅ LAGERET

Ring til kundeservice 23 96 52 33

Kalkmaling

Kalkmaling forhandler - Vintage Paint fra Jeanne d'Arc Living.

Er du en af dem der elsker at male møbler, æsker, vægge m.m. og sætte dit eget præg på din indretning i hjemmet. Så er Egesgaves brugskunst kalkmaling forhandler, og det vil helt sikkert vil være noget for dig. Du slipper for en del forarbejde af dine møbler da kalkmalingen klæber på det meste uden at du skal slibe og male med grunder først, en rigtig tøse maling. Jeanne d'Arc Living har udviklet denne kalk maling eller som de har navngivet den " Vintage Paint - matt furniture paint " efter gamle kalk - og kridt baserede malinger men her i moderne udgave. Der er udelukkende anvendt naturlige ingredienser i kalk malingen og den kan anvendes af allergikere. Desuden er denne kalkmaling vandbaseret og miljøvenlig. Hvis du ønsker specielle farver kan du selv blande farver med kalkmalingen ellers har Jeanne d'Arc Living lavet 60 skønne bløde farver.

Tips og ide'er til hvordan du maler med vintage kalkmaling

1 til 32 ud af 75

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Soft Linen Vintage Paint 100 ml. eller 700 ml.

  Fantastisk farve ! Soft Linen vintage paint til maling af møbler, vægge, metalting og meget mere. Farven soft linen, er en dejlig varm grå, med lidt brunlige undertoner, perfekt til at skabe hygge og harmoni i hjemmet. Farven kan nemt mixes med både pastel og pang farver på dit tilbehør. Kalkmaling der stort set, hæfter på alt.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml.

  Vis detaljer
 • Soft Linen kalkmaling til væg 2,5 L.

  Populær kalkmaling til væg - her i farven Soft Linen - en super flot varm farve. Skab specielle vægge i boligen med vægmalingen - smuk kalkagtig effekt. Rå og umalede vægge bør forbehandles med primer & sealer. 

  Indhold : Spand med 2,5 Liter. Rækkeevne : 25 - 30 kvardratmeter.
  Mærke : Jeanne d'Arc Living - Vintage Paint.

  Vis detaljer
  519,00 DKK

 • Dusty green vægmaling 2,5 L.

  Den super flotte farve - Dusty green vægmaling. Mal et rum eller en væg med denne skønne grønne farve og bring foråret ind i hjemmet. Kalkmaling til væg er nemt at arbejde med og med voksen kan du patinere dine vægge så du får et flot struktur look. Overmalbar efter ca. 1 time.

  Indeholder : 2,5 Liter Rækkeevne : 25 - 30 kvardratmeter.
  Mærke : Jeanne d'Arc Living - Vintage Paint

  Vis detaljer
  519,00 DKK

 • Effektmaling væg warm beige

  Skab super fede vægge i hjemmet med effektmaling væg - her i farven warm beige. En lidt tyk og gele agtig strukturmaling. Nem at bruge og kan anvendes på vægge, møbler m.m. og giver en flot effekt til det malede. Skal du male en væg anbefales det at bruge effekt primer først. Påfør effektmaling med en pensel og glat ujænheder ud med en spartel. Berøringstør efter 3 - 4 timer.

  Indeholder : 1 Liter. Rækkeevne : 16 - 20 kvardratmeter - undtagen på rå pusede vægge.
  Mærke : Jeanne d'Arc Living - Vintage Effect Paint

  Vis detaljer
  409,00 DKK

 • Effekt primer maling

  En vintage effekt primer maling i 2 forskellige farver - grå eller hvid. Denne effekt primer anvendes inden du maler med effekt malingen, da visse overflader tit vil være for glatte. Effekt primeren indeholder fine korn som giver en optimal binding og en spændende struktur. Påfør primeren med en pensel eller rulle - meget gerne i forskellige retninger da det giver det endelige resultat, et meget mere spændende og ujævn mønster. Tørretid ca. 8 timer inden du påfører effekt maling.

  Indeholder : 1 Liter - rækker til ca. 18 - 22 kvardratmeter. 
  Mærke : Jeanne d'Arc Living - Vintage effekt primer

  Vis detaljer
 • Stencil til møbler med tern

  Flot stencil til møbler, vægge og andre emner. Denne stencil er med de populære harlekin tern. Mal toppen af din kommode med sjove tern - resten ensfarvet eller mal fine mønstre med tern på dit gulv. En stencil, der er lavet i plast og kan genbruges - vask af efter brug under vandhanen.

  Størrelse 31 x 31 cm.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Vintage Powder Vintage Paint 100 ml. eller 700 ml.

  En super lækker farve er denne Vintage Powder vintage paint. En varm sart rosa pudder farve i kalkmalingens matte look. Skab hurtig og nemt helt ny stil i hjemmet med Vintage Paint - Mal på det meste uden besværligt forarbejde - tørrer på ca. 1,5 time - lav flot patinering med voks. Vandbaseret kalkmaling.

  Vælg mellem 100 og 700 ml.

  Vis detaljer
 • Rusty Red Vintage Paint 100 ml. eller 700 ml.

  Skøn rustrød farve, får du med Rusty Red Vintage Paint. En kalkmaling, hvormed du kan male på metal, stof, træ , glas, lertøj og meget mere, uden de store forberedelser. Rusty Red er en afdæmpet, dyb mørk rusten rød farve med et meget kalkmat udtryk. Forny nemt og hurtigt dine pynteting, dine møbler eller en endevæg i stuen med en ny farve.

  Vælg mellem 100 og 700 ml.

  Vis detaljer
 • Mat lak

  En god mat lak til møbler og gulve. Specielt udviklet til at bruge oven på kalkmaling hvor der er meget slid f.eks. gulve, bordplader m.m. Denne ultra matte lak bibeholder det matte look som kalkmalingen giver. 

  Indeholder : 200 ml.
  Mærke : Jeanne d'Arc Living - Vintage Paint tilbehør.

  Vis detaljer
  139,00 DKK

 • Royal Blue kalkmaling 100 ml. eller 700 ml.

  Smuk kongeblå farve - Royal Blue kalkmaling til maling af møbler m.m. En lækker dyb mørke blå, intens og levende farve. Kalkmalingen er nem at arbejde med, løber ikke, tørrer hurtigt og giver de lækreste resultater til dine møbler, stager, hylder i et fedt mat look. Hæfter på stort set alt, uden det store forarbejde - træ, metal, glas, læder, stof.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml. 

  Vis detaljer
 • Dark Lavender kalkmaling 100 ml. eller 700 ml.

  Skøn farve er denne Dark Lavender kalkmaling, en rigtig smuk mørk lavendel farve, med det populære matte kalkede udseende. Kalkmalingen er nem at arbejde med, løber ikke, tørrer hurtigt og dækker godt. Binder på det meste, mal på træ, glas, metal, stof, vægge - stort set uden forberedelser.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml. 

  Vis detaljer
 • Olive green kalkmaling 100 ml. eller 700 ml.

  Olivengrøn kalkmaling - Olive Green fra jeanne d'Arc living. Holdbar og miljøvenlig vintage maling med et smukt kalked og mat udtryk, som binder på træ, metal, stof, glas, læder m.m. De grønne farver er et hit, håbets farve som skaber ro og harmoni, passer rigtig godt sammen med lyse farver og naturtræ som er meget oppe i tiden trends.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml. 

  Vis detaljer
 • Baby rose kalkmaling 100 ml. eller 700 ml.

  Jeanne d'Arc Livings kalkmaling i Baby rose. En sød, svag lyserød maling, der stort set hæfter på alt, uden forarbejde. Farven " Baby Rose " er en smuk sart lyserød farve, med det meget kalkmatte look, som nemt kan kombineres med både pastelfarver og mere farverig lyserøde og rosa nuancer. Super fin til pigeværelset eller soveværelset.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml. 

  Vis detaljer
 • Baby blue kalkmaling 100 ml. eller 700 ml.

  Vintage Paint Baby Blue, er en kalkmaling i en fin, sart lyseblå farve, der med det afdæmpede kalkmatte udseende, egner sig godt til både små og store overflader. En maling, hvormed der kan males på næsten alt, uden de store forberedelser. Forny hurtigt dit interiør, gamle møbler, en væg eller dit julepynt med en ny fin farve. Nem at påføre og lavet af naturlige ingredienser.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml. 

  Vis detaljer
 • Warm Brown Vintage Paint 100 ml. eller 700 ml.

  Lækker dyb og varm brun farve, får du med denne Warm Brown vintage paint. En miljøvenlig kalkmaling, med det smukke kalkmatte udtryk. Her kan du lynhurtigt forny dine ting, møbler og vægge og med denne varme mellemtonede brune farve, skaber du fine kontraster til hvide, lyse vægge og møbler. Vintage Paint binder på næsten alt, brug den på metal, plastik, polstrede møbler, træ eller bolig tekstiler.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml. 

  Vis detaljer
 • Vintage Paint farvekort

  Er du i tvivl om farven ? Her er et vintage paint farvekort - kalkmaling farver. Så kan du stille og rolig derhjemme udvælge dig de farver du gerne vil male møbler, vægge eller andre sjove ting med. Vintage Paint farvekortet er malet, men der er ikke brugt voks. Der er 60 kalkmaling farver på dette farvekort. 

  Mærke : Jeanne d'Arc Living - Vintage paint

  Vis detaljer
  20,00 DKK

 • Hvordan maler man med kalkmaling - Vejledning

  I dette lille magasin, finder du svar på, hvordan maler man med kalkmaling ? En guide, hvor du får svar på nogle af de spørgsmål, du kunne have for at komme i gang med at male med kalkmaling. Brugen af voks og hvordan du laver vægge med effekt malingen. Hvordan du farver stof, samt ny inspiration til dine kommende projekter. Du får 64 sider om, og hvordan du bruger kalkmaling. 

  Vis detaljer
  29,00 DKK

 • Ornamenter til møbler i træ

  Flotte ornamenter til møbler, lavet i gummi træ. Dette ornament er perfekt til foroven på et skab eller et spejl, hvor rammen mangler lidt dekoration. Skal limes på. Ornamenterne kan males og vokses.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Træ udskæringer - ornament

  Super fine træ udskæringer eller ornament til møbler m.m. Denne udskærings model er formet som et hjørne, du kan bruge på fx. en låge eller på en ramme. Du kan selvfølgelig også bruge ornamentet på et vitrineskab foroven med spidsen opad. Disse træ udskæringer er lavet i gummi træ og skal limes på dit emne, kan derefter males og vokses efter dine farver og stil.

  Vis detaljer
  59,00 DKK

 • Sort kalkmaling - Black Velvet 100 ml eller 700 ml

  Flot sort kalkmaling også kaldet Black Velvet. Mal møbler m.m. med denne vintage maling og få et flot mat look. Den sorte kalkmaling bliver rigtig sort, når du efterbehandler med sort voks, bruger du klar voks får den et mere mat look med en anelse blåt skær.

  Vælg mellem 100 ml og 700 ml.

  Vis detaljer
 • Dusty green kalkmaling - støvet grøn

  Smuk lys støvet grøn - Dusty Green kalkmaling. En fantastisk flot grøn kalkmaling, hvormed du kan skabe de fineste og smukkest møbler, som du smiler til hver gang du går forbi. Velegnet til maling af entre møbler, spisestuestole, hylder og kommoder på børneværelset, da malingen er godkendt til brug på børnemøbler.

  Vælg mellem 100 ml og 700 ml.

  Vis detaljer
 • Grå kalkmaling - French Grey

  En fantastisk farve er denne grå kalkmaling, også kaldet French Grey. En mørk mat grå farve, som giver et kalked look, der passer godt ind i både vintage og i den nordiske stil. Kalkmalingen er vandbaseret, løber ikke og er meget nem at arbejde med. Hæfter på det meste uden slibning. En mørkegrå maling, der nemt kan kombineres med andre farver og som er i god takt med tidens trend.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml.

  Vis detaljer
 • Warm Cream kalkmaling - Brækket hvid

  Skøn warm cream kalkmaling til maling af møbler, stager, glas, metal m.m. Til dig der er vild med de lyse farver, denne her kalkmaling er lidt brækket hvid med varme nuancer. Kalkmalingen løber ikke og tørrer på ca. 1 time.

  Vælg mellem 100 ml. og 70 ml.

  Vis detaljer
 • Slibesvamp fin

  Uundværlig er denne slibesvamp fin kornet til træ m.m. Slibesvampen er nem at holde på, kan arbejdes med så du også kan slibe på runde ting og helt perfekt til dig der maler meget med fx. kalkmaling. Hver gang jeg har malet noget, sliber jeg altid let for at give fladerne et dejligt blødt og lækkert overflade, inden jeg efterbehandler med voks.

  Vis detaljer
  20,00 DKK

 • Slibesvamp grov

  Perfekt slibsvamp grov kornet til træ, når du skal male og ordne dine møbler m.m. Slibesvampen føjer sig nemt rundt om bordben, ind i udskæringer m.m. Maler du med kalkmaling ? Så er denne svamp et " MUST HAVE " til patinering og slibning inden du vokser dine ting.

  Vis detaljer
  20,00 DKK

 • Træ ornament til møbler

  Et super fint træ ornament til møbler, æsker, vægge m.m. Dekorer dine ting med dette ornament, skal limes på, derefter kan du male og patinere så ornamentet passer ind i farve og stil på dit emne. Firkantet med en blomst i midten, lavet i gummi træ.

  Størrelse 8 x 8 cm.

  Vis detaljer
  39,00 DKK

 • Blank lak 200 ml.

  Meget holdbar blank lak til møbler og gulve. Lakken giver et glansfuldt udseende og kan bruges oven på kalkmaling, på steder der udsættes for meget slidtage. En klar blank lak der er perfekt til fx. trapper, bordplader. 

  Rækker til ca. 2,5 - 3,5 kvardratmeter afhængig af overfladen.

  Vis detaljer
  139,00 DKK

 • Hvid kalkmaling 100 ml eller 700 ml.

  En helt hvid kalkmaling, også kaldet Naturel White. Det er den mest hvide kalkmaling du kan få i Jeanne d'arc livings sortiment. Kalkmalingen kan bruges til alverdens ting, møbler, lysestager, stof, dåser, glas og meget mere. Den er nem at arbejde med, tørrer hurtigt og få et flot mat kalked look.

  Vælg mellem 100 ml og 700 ml.

  Vis detaljer
 • Vintage Brown kalkmaling 100 ml eller 700 ml

  Lækker farve - Vintage Brown kalkmaling. Lidt a' la' blød nougat,  en blød brun mellemtone med dybde, der så smukt skaber varme kontraster op imod lyse farver. En meget mat maling som giver et naturligt kalked udseende, som rigtig mange gamle møbler har. Hæfter på næsten alt, hvilket gør det nemt og sjovt, at forvandle gamle møbler, metaldåser, loppefund til noget helt unikt i flot kalked mat look.

  Vælg mellem 100 ml og 700 ml.

  Vis detaljer
 • French Lavender kalkmaling 100 ml eller 700 ml

  Vild med lavendel farve ? French Lavender kalkmaling er en smuk lys lavendel farve i mellemtone, med et meget mat og kalked udtryk. Farven passer godt sammen med alle de hvide nuancer, en kommode malet med både Dark Lavender og French Lavender vil også være super smuk. Malingen hæfter på både træ, metal, stof, læder, glas - Ja stort set alt uden alt forarbejde med slibning.

  Vælg mellem 100 ml eller 700 ml.

  Vis detaljer
 • Dusty Blue kalkmaling 100 ml eller 700 ml

  Dusty Blue kalkmaling, er en flot farve til dig, der er vild med de blå nuancer. En støvet blå i et frisk pust, nogen ville kalde den for køkken blå, i et kalked og meget mat look. Mal med denne blå kalkmaling, sjove gamle møbler til drengeværelset, køkkenet eller sommerhuset, kombiner gerne med grønne, hvide og andre blå nuancer. En maling der er nem at arbejde med, løber ikke og dækker godt.

  Vælg mellem 100 ml og 700 ml.

  Vis detaljer
 • Antique Rose kalkmaling 100 ml eller 700 ml

  Den super fine farve Antique Rose kalkmaling er populær med sit støvede look. Til dig der er vild med en smule tøsefarve uden at være for meget. Kalkmaling er nem at arbejde med og er tør på en lille times tid.

  Vælg mellem 100 ml. og 700 ml.

  Vis detaljer

1 til 32 ud af 75

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Mal uden slibning på træ, glas, zink m.m.

Vintage Paint Jeanne d'Arc Living er udviklet netop specielt til møbler men kan anvendes til meget andet, du kan male gulve - zink - stof m.m. Møblerne vil bevare den autentiske matte og kalkede overflade som i de gode gamle dage. Når du maler møbler og ligende med Vintage Paint kalkmaling skal du skal du efterbehandle og lave patineringen med voks for at dit emne bliver vandafvisende og nemt at rengøre. Hvis du maler gulve med vintage kalkmaling skal du forsegle det med voks eller gulvolie.

 

Websitet anvender cookies til at håndtere navigation og huske, hvad du kommer i indkøbskurven og statistik. Læs mere om Cookies
x